Scudo Sports

Çetele tutmak mı, çözüm bulmak mı?!

soner kalaycıoğlu

Forum Demirbaşı
Tepki
918
İsim
soner
Başlangıç
1968—69
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Klasik
71 Evler Mahallesi Ertaş Caddesi'nde dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'ne ait 26 A 2831 resmi plakalı hafif ticari araç, bisikletli Yasin Sakarya'ya çarptı.
Ağır yaralanan, Eskişehir Şehit Ali Gaffar Okkan Ortaokulu son sınıf öğrencisi Yasin Sakarya, 112 ambulansı ile kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi.
Yasin Sakarya'ya çarparak ölümüne neden olan ekip aracının sürücüsü polis memuru hakkında yasal işlemlerin yapıldığını ve adliyeye sevk edildiğini bildirildi.
Yaşamını yitiren 15 yaşındaki Yasin Sakarya, bugün götürüldüğü Eskişehir'in Günyüzü ilçesine bağlı Ayvalı Köyü'nde toprağa verildı.
böyle haberleri daha çok okuruz.eskişehir'li bisikletçiler,toplum kuruluşları nerde?protestolar nerde.diğer kazalar gibi,kazaların nedeni,niçininin araştırılması kazalardan ders çıkarılması lazım.bu çocuk yüzde kaç suçlu.suçluysa esas suçlu,anne ve babasından başlayarak,toplumsal kuruluşlar,dernekler,hatta eskişehir ili bisiklet temsilcisi,eskişehir ilinde bulunan bütün bisiklet klüpleri dahi üzerine düşen görevleri yapamamış demektir.okullarda,belediye kuruluşlarında yazın,bisiklet eğitimi neden verilmez.sürüş teknikleri,çocukların anayollara çıkmaması tenbihleri neden verilmez(ben ana yollara çıkmaya korkuyorum,yolum uzasa da tali yoldan gidiyorum).kazasız günler dileğiyle..

Scudo
Allah rahmet eylesin
ne yazsak boş

Geri