Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

ÇeŞİtlİ Gezdİgİmİz Yerler...:)

beykan

Forum Demirbaşı
Tepki
100
Scudo
sız capadocciada asıl gezmenıs gereken yerlerı gezmemişiniz bu sene 15 gun bisikletle kapadokyadaydım buradan NURI abiye CAN abiye ve sewgılı dostum İSMAİL e teşekkur edıorum mısafırperwerlıklerınden dolayı.
kızılwadı harıkaydı...

@okan_ergun
biz güneş tutulmasının oldugu gün gitti k ani bir kararla gittik ve sadece bir kac saat gezebildik oyuzden dediigin gibi pek biryer gezemedik ama daha foto var buraya koyamadım sitede bir sorun vardı. bide daha cok gece gezmek zorunda kaldık foto cemedik oyuzden işallah birdahaki sefere...:)

@okan_ergun

güzel yerler gezmissiniz imrendim gercekten,yanlız merak ettigim klavyende v harfi yokmu okan ? ve cappadokia nerde ?kapadokyanın neresınde daha dogrusu ve varsa türkce ismi nedir?
tesekkurler sormamın sebebi kapadok yaya gittigimde ugramak isterim gezilecek bir yerse,simdiden tesekkürler :)

:D el alışkanlığı olarak V yerıne W kullanıorum. kapadokya ce capadoccia ise tamamen el hatası olmuş şimdi farkettım bazen yabancı sözcuklerı yazarken telafuz ettiğim gibi yazıorum bılmem sizede oluyomu? bu arada capadoccia ya gidersenıs güneş batarken kızıl vadi de mutalaka bulunun.

pardon kızıl vadi ne tarafta? ve daha bildiginiz mekanlar varsa bilgilendiriseniz sevinirim...!:) şimdiden teşekkürler...

Geri