Scudo Sports

Cervelo s5 Ultegra 2014 Nasıl Bir Bisiklet

Cervelo s5 Ultegra 2014 Nasıl Bir Bisiklet Almayı Düşünüyorum

• Toplam katılım
    26

sitem

Üye
Tepki
1
İsim
Sitemkar BOLSOY
Bisiklet
Cervélo
Cervelo s5 Ultegra 2014 Nasıl Bir Bisiklet

Scudo
Cervelo S5'in nasıl bir bisiklet olduğunu sorduğunuza göre muhtemelen sizin ihtiyacınıza göre biraz fazla profesyonel kalan bir bisiklet. Bahsettiğiniz aerodinamik bisikletler konusunda en iyi firmalardan biri olan Cervelo'nun en üst seviye aero bisikletinin en alt donanımlı modeli. Eğer amatör olarak kullanacaksanız ve mutlaka Cervelo olacaksa kadro yapıları aynı olan S3 ya da S2'ye bakmanızı öneririm. S3 bile donanım olarak fazla kalabilir.

Bütçeniz o kadar genişse alın gitsin. Forumda o bisikletin hayalini kuran çok insan vardır.

triatlona katılacaksanız özellikle, kesinlikle alın derim.
(link)

Cervelo s5 gibi bir makineyi almayı düşünen kullanıcının bana göre yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olması gerekir. Çok afedersiniz ama ben bu soruda samimi olmadığınız kanaatine vardım.

S5 Rüya bisiklet kategorisine giren bisikletlerdendir. Bana kalsa S3 alırım o ayrı bir konu. Paranız varsa alın gitsin fakat bütçemi zorlarım diyorsanız biraz daha düşünün.

bu soruyu soruyosan almamalısın. bana göre bu soruyu soran biri o canavarın hakkını veremez. paranıza yazık alt seviyelerle başlayıp zamanla üst seviyelere dogru devam edin derim. bu yolu izlerseniz bu tip sorularınız olmaz !

Teşekkürler

@sitem beni etiketlemişsiniz fakat cevabınız bana değilim sanırım. etiketlemeleri düzgün yaparsanız sevinirim zira benim içinde çok degerli olan zamanımı boşa harcamış oluyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: sitem
@evrenozbilen

Haklısınız Sorumda Yanlışlık Var ;
Aslında Soru Şu Şekilde Olmalıydı
TRIATLON ve IRON MAN YARIŞMALARI İÇİN CERVELO S5 ULTEGRA 2014 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE ALMALIMIYIM YADA FARKLI ÖNERİLERİNİZ OLABİLİRMİ
TEŞŞEKÜRLER.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
En acemisinden profesyoneline kadar bisikletcilerin rüyalarını süsleyen bir makine. Hakkını vereceksiniz tabi ki alın.

(link)

Hayalimde ki velespit. :D
(link)
http://www.bisikletcumhuriyeti.com/FB,1764,13,cervelo-s5-dura-ace-2015.png

@sitem
Yalnızca IRONMAN ve triathlon için kullanacaksanız bu durumda bu yarışlar için üretilmiş TT bisikletlerine yönelmelisiniz. Cervelo'nun TT serisi P serisidir.
Diğer markalarda
Cannondale Slice
BMC Time Machine
Specialized Shiv
Trek Speed Concept
Canyon Speedmax AL/CF
Focus Izalco Chrono
Quintana Roo modelleri
Orbea Ordu
Pinarello Graal
Scott Plasma
Willier Blade
Felt B/DA/IA

Tabii ki daha fazla marka vardır. Bunlar benim de Ekim ayındaki katılacağım Ironman için araştırdığım bisikletler olduğundan bir çırpıda yazabildiklerim.

konu dışı kusura bakmayın ama Türkiyede düzenlenen iron man tarzı yarışları takip edebileceğimiz bir site önerir misiniz?

Ironman sitesinde ülke bazında filtreleyebilirsiniz. Ironman bu sene ilk defa Türkiye'ye geliyor.
(link)

Geri