@Şerif Şentürk
Şerif ,
DA 7900 için bir çok parametrenin bana uyması belirleyici oldu.
Rüzgar direnci,7800 ile ilgili çok iyi deneyimlerim,RED in zincir ve ön vites makinasındaki zayıflıklar (birileri "ne varmış onlarda?" diye soracak olsada ,benim ABD dükkandan çok ayrıntılı bir komponent deneyim geri dönüşüne sahip olduğumu bilmiyorlar.)
Bunları okurken ticari kaygılarımın olmadığını,hafiflik kaygılarımın az olduğunu,daha önce Colnago da Campagnolo kullandığımı v.s.bilmeli arkadaşlar.
Ayrıca DA her yönüyle mükemmel bir ürün ve çıtanın durduğu yer.
Aynakolun karbon olması gerekmiyor.
Tasarım yönünden de (tek vidalı) ,sade görüntüsüne kadar, frenlerin tutuşundan, viteslerin mükemmel çalışmasına kadar..
Ama tahmin ettiğin gibi bu bisiklette rüzgar direnci artısı DA için "en" belirleyici nokta oldu.
Campagnolo SR un Skeleton frenlerine bir bakınız. Shimano frenlerini "delik,deşik" tasarlayıp hafifletebilirdi ama diğer yönden o boşluklardan geçen hava akımının arkadaki yaylar tarafından param parça edilip girdapların ağırlık artılarını yok etmesine ne demeli? İnsanların tonla para harcayıp sırf hafif malzeme kullanacağım diye aerodinamik yönden "en zayıf" lar içinde yer alan keskin köşeli Zero Gravity frenler içinde aynısı söylenebilir.Bu yönde gelebilecek itirazları dikkate alamayacağımı peşinen söyleyeyim çünkü DA 7800 ve 7900 ün Cervelo da rüzgar tüneli testlerinde en iyi neticeleri sağlayan ürünler olduklarını biliyorum.
Haaaa, tek bir şey daha yapılabilirdi.Yekpare Crono Krank. Zipp
veya FSA gibi .Ama onlarda DA ten daha ağır ve esneme eksileri var.
Şu anda S2 de üç noktada değişiklikler yaptım. Son parça elime geçip bisiklete takdığımda sizlerle paylaşırım.
Sağlıklı sürüşler dilerim.