Merhaba arkadaşlar. Geçen gün birisinden duydum bisiklete takılan bir parça sayesinde çekiş gücü artırılabiliyormuş. Yokuşlarda daha rahat çıkış sağlanıyormuş sizin bir bilginiz var mı nedir bu parça?
Aaah ah bu dişliyi ne çok kullanmıştım. Arkasında 2 m. Römork bağlı bisikletle dimdik rampaları aştım çoğu zaman. Saygım sonsuz bu dişliye. Severim kendisini.
Güç, uygulanan kuvvet ile gidilen yolun çarpımıdır. Megarange gibi büyük arka dişli kullanırsanız pedala daha az kuvvet ile basarak gidebilirsiniz ama gideceğiniz yol azalır (yavaşlarsınız). Güç (fizik) - Vikipedi
Çekiş gücünü arttırmak istiyorsanız ya bacaklarınızı güçlendireceksiniz, ya da şöyle birşey takacaksınız: GREENLINE GEAR DRIVE 28 JANT ÖN TEKERLEK ELEKTRİK MOTOR KİTİ
@umut3114
o paraya değmez. Salcano Astro HD 26 Jant Bisiklet | Bisikletcim.com bu bisikletin aşağısına düşmezseniz bütçe olarak sizin için daha iyi olur. göbekleri kalitelidir. daha düşük fiyatlılardan alırsan göbekler kısa sürede sorun çıkarır masrafa yol açar.
@2265124 ben kullandim. Bayir cikarken muthis. Ama duz yolda yiz konusunda son dis tatmin etmiyor. Ortalama kotu de degil.
@Kara657 cok dik bir yokus var zonguldak tarfinda (koyler daglik ve diktir zaten bilen bilir) rampa cikarken hafif bile kaldigini hissettim lakon hiziniz oyle bir yavasliyor ki yuruyerek iki kat hizli cikarsiniz sanirim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.