Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

çekilişi bekliyoruz :)

Lancer

Daimi Üye
Tepki
77
2 ay oldu daha ne kadar bekleyeceğiz acaba :D
çekilsin artık bizde rahatlayalım eheh..

Scudo
Arkadaşlar sabırsızlanmanızı anlıyoruz. Fakat daha önce de dediğimiz gibi bunun bir zamanı var. Beklememizin en büyük sebebi yaz dönemi nedeni ile bir çok değerli forum üyelerinin henüz haberdar olmamasıdır. Bu ayın sonunda veya eylülün ilk haftası çekiliş yapılacak.

her kese saygılar

toplam kaç kişi oldu acaba sayı belli mi bende tarihi değil katılımcı sayısını merak ediyorum.

Tuğrul Bey noter sizsiniz sizden noter huzurunda tahmini bir sayı alabilir miyiz? Tahmini diyorum çünkü her an değişiyor :)

Yaklaşık 250 kişi :)

İsmini iki kere ve daha fazla girenler var .... Bu arkadaşlar da elenince tam sayı çıkar.....

250 kişi mi?
Her birimizin .004 şansı var demektir.. Küçükte olsa yine de bir ihtimal var..

@Kemp

çekiliş sonu hedye bir tane değil, ihtimal hesapları .004'den daha iyimser :p

çekiliş sonu hedye bir tane değil, ihtimal hesapları .004'den daha iyimser

%2 oluyor şimdilik o zaman:)

peki bişey sormak istiyorum ben ilk siteye uye oldugum zaman adımı soyadımı ve sehiri yazdım. ama ilkinde kendimi goremedim gitmedi heralde dedim tekrar yazdım ama oncekide iletilmiş bir önceki sayfada kalmış ve silemedim ikisinden birini. siz cekilişyapılmadan once düzenleme yapıcaksınız deilmi?

Evet tek hediye değilmiş..
gudumen'in dediğin gibi herbirimizin şansı .02 oluyor o halde..

@beykan
evet beykan, cekiliş yapılmadan önce düzenleme yapılacak ve her üyemizin sadece bir kura hakkı olacak..
sevgiler.

Düzenlemeler yapıldıktan sonra çekiliş yapılacak kimsenin bir hakkı geçmeyecek yani... Katılım çok olunca düzenlemek de bayağı bir zor oluyor

• Beğen
Tepkiler: skull_mrt
@Tuğrul

Tuğrul bey ben yanlışlıkla adımı 2 defa girmişim.Sizin tarafınızdan düzeltilmesi mümkünmü.Teşekkür eder saygılar sunarım.

H.Can DEMİREL

Geri