Samet Şenel
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 772
- Bisiklet
- Bisan
Forum Dostları ; uzun uğraşlar sonucu alabildiğim ve yine zar zor para biriktirip son haline ulaştırdığım bisikletimin fotoğraflarını koyma vakti gelmiş artık.. Fiyat/performans olarak oldukça iyi ve göz zevkimede katkı sağlayan bir bisiklet oluşturduğuma inanıyorum Kamera ödünç olunca arazi fotoğrafları çekemedim,elime fırsat geçerse onları da konuya eklerim sonradan. Parça listesi kısaca ;
Kadro : Xtc Advanced 16 inç ve Fsa furş takımı
Maşa : Fox F100 Rl
Teker Seti : Mavic Crossmax Sl,Racing Ralph Tubeless lastikler
Fren Seti : Shimano Slx,180-160 alligator rotorlar
Çekiş Sistemi : Slx kollar,Xt arka-Slx ön attırıcı,Xt (11-32) Ruble,Slx aynakol
Pedallar : Eggbeater C
Sele : Selle İtalia Slr 135
Gidon,boyun ve s.borusu : Race Face Ride,Truvativ Team,Giant tek vidalı tip ve Ritchey Wcs barendler.
Ağırlık tahminen 9.800-10.000 gram arası sanıyorum. Bunu gidon,sele borusu,mandallar vs gibi ufak malzemelerle 150-200 gram daha aşağı çekmek mümkün ama gerek görmüyorum artık,14 kiloluk eski bisikletimden sonra yaşadığım inanılmaz sürüş keyfini anlatamam bile Herkesin çok daha iyilerine sahip olması dileğiyle...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Forma ve Bisiklet uyumsuzluğumuz
(link)
Kadro : Xtc Advanced 16 inç ve Fsa furş takımı
Maşa : Fox F100 Rl
Teker Seti : Mavic Crossmax Sl,Racing Ralph Tubeless lastikler
Fren Seti : Shimano Slx,180-160 alligator rotorlar
Çekiş Sistemi : Slx kollar,Xt arka-Slx ön attırıcı,Xt (11-32) Ruble,Slx aynakol
Pedallar : Eggbeater C
Sele : Selle İtalia Slr 135
Gidon,boyun ve s.borusu : Race Face Ride,Truvativ Team,Giant tek vidalı tip ve Ritchey Wcs barendler.
Ağırlık tahminen 9.800-10.000 gram arası sanıyorum. Bunu gidon,sele borusu,mandallar vs gibi ufak malzemelerle 150-200 gram daha aşağı çekmek mümkün ama gerek görmüyorum artık,14 kiloluk eski bisikletimden sonra yaşadığım inanılmaz sürüş keyfini anlatamam bile Herkesin çok daha iyilerine sahip olması dileğiyle...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Forma ve Bisiklet uyumsuzluğumuz
(link)