Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carsamba gecelerine davet

Turhan Evci

Forum Bağımlısı
Tepki
312
Her carsamba oldugu gibi bu carsamba da gece surusu cok keyifli gecti.
Bizler Caddebostan Sahil Grubu olarak onumuzdeki hafta mangal yapmayi planliyoruz.
27 Ekim 2004 carsamba aksami Yesilbisiklet forumu uyelerinden de bisikleti olan, olmayan, herkes davetlidir.
Caddebostan migrosun sahil tarafinda ama bu sefer cimlerin uzerinde bulusuyoruz.

• Beğen
Tepkiler: guneykaragoz
Scudo
Evet gerçi en sondaki köpek olayı kötüydü ama genelde iyidi çok...

Aslinda kopek daha bebek oldugu icin bizimle oyun oynamak istemisti, ama bizler koruma kopegi vasfini tasiyan rotwiller cinsi siyah renkli kopekle karanlik bir ortamda ansizin burun buruna gelince heyecan yaptik. Korktuk, panik yaptik. Hepimize gecmis oldun.

Yinede en yakında banaydı. Gelince durdum, bisikletin ne tarafını kafasına atsam dıye dusunurken sahıbı aldı allahtan hehe :)

Evet, aslinda korku dolu panigin, daha buyuk yara almani onledi sanirim,
Bak, basimdan gecen bir hikaye anlatayim.
Bir gece sahilde kopekimle geziniyoruz, onu serbest biraktim, kostu costu cok mutlu oldu, bende yaramazlik olsun diye saklandim, geri geldiginde beni bulamadi, saga sola bakindi karanlikta, iste o an bisikletiyle biri geciyordu ki, kopegimin bir anda akli calisti " -Haaaa tamam iste sahibim bisikletiyle gidiyor." dedi ve kosa kosa bisikletliye yetisti. Bisikletli panik icinde daha fazla pedala basarak hizlandi. Eyvah !!! Kucum benden hizla uzaklasiyordu. Ben bisiklete binerken kucumla surekli sohbet ettigim geldi aklina her halde ki bir ara duraladi. Ben de panik icinde ona seslendim. Etrafina bakindi. Bir daha seslendim. Sesimi algiladi ve muthis bir gulumsemeyle kosa kosa yanima geldi.
ikimizde cok mutlu olduk ve mutlu bir sekilde evimize geri donduk. :)

Aslında bisiklete binerken köpeynk saldırınca. Kaçmakmı lazım basıp yoksa durmakmı karar veremedim daha.
Trek varsa kaç, bianchi varsa dur iman gücünü içinde hisset. Force be wit yu :)

Sevgili Turhan Abicim;

Benim hiç resmimi çekmiyosun ya! Herkes var bi ben yokum. Ühü ühü... :(

Fatih ciğim senin resimlerin Behçette fazlasıyla var merak etme hepsi yayınlanacak .Hemde en iyileri :) sen anlarsın artık :D

Neeeeeee? Tehdit ha maddi ve manevi tazminat haklarımı saklı tuttuğumu belirtmek isterim. O Behçet'ide aratıp buldurucam valla.... :D

Sevgiler

MFG(+)

Geri