nznmdk
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Nazan M.
Kadro yüksek dayanimli çeli̇k 1.1/8'
Masa 26'' suntour xcm maşadan kilitli 1.1/8''
Sele selle royal 6014 carraro logolu
Tekerlek 26" carraro çi̇ft kat alümi̇nyum 36h
Lastik 26x1.95 53-559 si̇yah
Jant Boyutu 26
Vites Adeti 21
Vites Takimi shimano tourney tx35 21 vi̇tes
Fren Takimi tektro novela mekani̇k di̇sk rotor 160
Arkadaşlar merhaba,
Bütçem 350 tl olmak diyerek bisiklet aramaya başladım . Sonrasında bu fiyatta ve yukarıdaki özelliklere sahip bir bisiklet buldum .Lastikleri biraz yıpranmış sadece başka bir sorunu yok. Alıp almama konusunda da biraz kararsız kaldım çünkü bisiklet şehir dışında . Ya gidip kendim getiricem ya da kargoyla sahibinden göndermesini rica edicem. Ama çok kararsız kaldım. Günlük olarak okula gidip gelir ve arada turlara katılırım diye düşünüyorum. Bu kullanım için uygun olur mu sizce ? Yorumlarınıza ihtiyacım var . Şimdiden teşekkürler !
Masa 26'' suntour xcm maşadan kilitli 1.1/8''
Sele selle royal 6014 carraro logolu
Tekerlek 26" carraro çi̇ft kat alümi̇nyum 36h
Lastik 26x1.95 53-559 si̇yah
Jant Boyutu 26
Vites Adeti 21
Vites Takimi shimano tourney tx35 21 vi̇tes
Fren Takimi tektro novela mekani̇k di̇sk rotor 160
Arkadaşlar merhaba,
Bütçem 350 tl olmak diyerek bisiklet aramaya başladım . Sonrasında bu fiyatta ve yukarıdaki özelliklere sahip bir bisiklet buldum .Lastikleri biraz yıpranmış sadece başka bir sorunu yok. Alıp almama konusunda da biraz kararsız kaldım çünkü bisiklet şehir dışında . Ya gidip kendim getiricem ya da kargoyla sahibinden göndermesini rica edicem. Ama çok kararsız kaldım. Günlük olarak okula gidip gelir ve arada turlara katılırım diye düşünüyorum. Bu kullanım için uygun olur mu sizce ? Yorumlarınıza ihtiyacım var . Şimdiden teşekkürler !