Scudo Sports

Carraro ve bianchi sitelerine giriş problemi (yeni modeller için güncelleme?)

oğuz çetinkaya

Daimi Üye
Tepki
221
Bisiklet
Dahon
2 gündür carraro ve bianchi sitelerine giremiyorum. yeni modeller mi ekleniyor diye düşündüm? bilgisi olan var mıdır?

Scudo
siteye 2016 yeni modeller için durdurmuşlar. accell bisiklet yeni fiyatlarda güncelleme yapacak. ayrıca bazı siteleride hacklenmişti. onun çalışması var.

Eğer bisiklet almayı düşünüyorsanız ve sizin için model yılı çok önemli değilse elinizi çabuk tutmanızı öneririm..fiyatlar büyük ihtimal değişecek.
saygılar.

Büyük ihtimalle dediğiniz gibi yeni modeller geliyordur. Çünkü ikiside aynı firma çatısı altında.

Ben sitelere girebiliyorum henüz bir güncelleme de yapılmamış.

@meiakanze evet artış olarak fiyatların %25 civarı değişeceğini biçok satıcıdan duymuştum bekleyip göreceğiz.

@kumuşi önümüzdeki ay bisiklet alicam umarım çok yansıtmaz fiyat konusundan

Siteye giriş problemleri yok. Gördüğüm kadar da yeni modeller de eklenmemiş. Sadece fiyatlar görünmüyor.

giriş problemi yok siteler çalışıyor size denk gelen bakım arası falan vs olabilir..
@meiakanze önümüzdeki ay dediğiniz yılbaşı sonrası zam olmadığını varsayalım yinede fiyatlar biraz artar diye düşünüyorum..
daha önceki mesajımda da yazdım eğer 2016 model olması sizin için çok önemli değilse şimdi alın derim,ben öyle yaptım şahsen..
eğerki durum maddi ise yani önümüzdeki ay müsait olacaksa bütçeniz yapacak bişey yok,aslında bi yol daha var kafanızdaki marka model belli ise kapora verip geri kalan bedeli önümüzdeki ay verip bisikletinizi alabilirsiniz...

Geri