Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro, Trek tadında !

Çağrı Fatih Yamalı

Forum Demirbaşı
Tepki
292
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde yeni canavar hakkında bir konu açmıştım ve görüşlerinize sunmuştum. Haftasonu eğlenceli geçmişti. Size bisikletin yeni halini ve ormanda ne hale geldiğini de göstermek isterim. Fox maşayı da yeni aldım 120mm. Cidden iyi çalışıyor, tavsiye ederim. Şunu da bilelim, Mtb özgürlüktür. Yol bisikleti çizikli, dağ bisikleti çiziksiz olmaz diyerek (benimki çizik değil:) ) herkese ormana girmesini tavsiye ediyorum. Mutlu haftalar :)

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Scudo
Teşekkürler :) Girdiğimiz yerleri görmelisiniz. Aynakolun komple suyun içinde kaldığına şahit oldum 4 kere dere geçişlerinde :D Suyun içinde pedal atmak, sudan çıkınca yan yan gitmek, çamurda direksiyon hakimiyetini kaybedip koca inişi yuvarlanarak yapmak, hepsi ayrı keyif :D

@Çağrı Fatih Yamalı

çok güzel çağrı budur mtb kullanmak napalım sahildeki mtb leri ormanların kralı maşallah :harika:

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Sulu çamura girince lastikten gelen ince ses ve çamur tanelerinin sırtımda olması beni mutlu ediyor :) hakkını vererek mtb kullanmak budur işte.

@Yağız Gökmen Teşekkürler abi :)

@Onur YCL Teşekkürler Onur. Ancak bu gittiğimizde sel tadında yağmur vardı. Ormana daha çok yağdığını hepimiz biliriz. Saat 12 civarı yağan sıcak damlalardan oluşan yağmur ve yere uzanmış olan bir mtb grubu. . . Tabi yarım saat sonrasını kimse tahmin etmiyor :) Tüm çukurlara su dolmuş, altında ne var ne yok bilemiyoruz. Hızımızı alıyoruz, viraja girerken gidon boş dönüyor ve "UAGHAH" diye bir ifade ile yerlere seriliyoruz :) Viraja girmezsen, çukura giriyorsun, altı boş çıkıyor, taklaya geliyorsun :D Ya farklı bir dünya orası gerçekten :D

fox maşayı tavsiye ediyorsun demek parasınıda tavsiye edermisin ? :) para olsa ben neler alıcamda..
mtb bisiklete ayaklık olmaz ben olsam sökerdim :) size spd şart olmuş artık bu bisikleti spd 'siz kullanmayın lütfen :)

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Orman bambaşka bir dünya. Parkur dışına çıkıp kaybolmak, pusulayla yön bulmak, fren yap, yok yok yapışırsın akışına bırak, döner mi dönmez mi, yaprakların altında ne var, ayı çıkacak mı, manda/köpek kovalayacak mı! O kadar güzel endişeler ki.. Pedalınıza kuvvet (;

Merak ettim hiç hayvan kovalıyormu ormanda?

@Evliya
gittiğin yere bağlı en ücra köşelere gidersen ayıda çıkar yabani domuzda çıkar kurtta çıkar ama normal köy tarzında patika yollarda gidersen en fazla yılan falan çıkar

Bisiklet gerçekten şık görünüyor :) Merak ediyorum acaba kaç kg? Ayrıca spd pedal size şart :D

@Melih Çolak
Abi öyle bir yazmışsın ki sanki yılan dünyanın en zararsız hayvanı. :D

@Berke K.
öy içimde bir ürperti oldu yılandan sonra hele serdar kılıç'ın ergenek avlaması ve yemesinden sonra :D

Şöyle bir hayal ettimde;Gidiyorsun arazida yılan zıplıyor tekerine dolanıyor felan aman rabbim

Kafana yatan senaryo olsun gerçeği olmasın :/

@Evliya

çekirgemi bu zıplasın :) anca durunca dolanır giderken bişey yapamaz :) zati dolanamaz tellerin arasından giremez ve dönen tekere tutunma gibi bir şansı yok :)

• Beğen
Tepkiler: Evliya
Geri