Teşekkürler. Yetkili servis işbilmez cahil bisikletçi olduğundan fazla tecrübe edemedim. İşim yok fren ayarı, vites ayarı yapmayı öğrendim video izleyerek. Kurulumu yaptı viteslerin bazıları geçmiyor, zincir sürtüyor, balatalar da diske sürtüyordu. Fren, vites ayarlarını yapmak bana düştüğünden 10 günden fazla evde yattı bisiklet. Adam kurulum tarihini bile yanlış yazmış 2022 yazmış, tükenmez kalemle 2'yi 3 yapıver diyor. 😂 kısa kullanım tecrübemle konforsuz olduğunu bilerek aldığımdan şikayetim yok. ince teker ve süspansiyon olmadığından kaldırımdan atlarken mesela plastik matara kafesim kırıldı, o kadar vibrasyonu alıyor. Yakında akort ayarı yapmayı da öğrenmem gerekecek muhtemelen. 😂Araştırma yaparken de lastiklerden şikayeti olan çok kişi görmüştüm, bence bisikletin en güzel parçası lastikleri. Bisikletçi kondisyonum olmadığı halde 30. Vitesle bile stabil sürüş yapabiliyorum. Uzun sürüşler için de biraz dik oturuş için açı ayarlı gidon iyi olabilirdi belki. Üstünde kilt, yama, alyan takimi vs varken de tarttım 13.400gr geliyor. Muhtemelen bisiklet 13kg veya altı. Fiyatına göre milletin abarttiğı seviyede değil bence. 15-16 kg yazanlar bile görmüştüm almadan önce, nerelerinden atıyorlar bilemiyorum. 😂 giant roam alacaktım ben o 13.500 kg idi. Trek fx2 de alacak oldum o da 12 kg seviyelerinde idi. Ve bu fiyat seviyesinde ithal markalarda aynakol bile markasiz. Donanım sebebiyle carraro tercih ettim. Bu fiyatlara oluru bu kilolar zaten. Diğer yerli markalarda daha hafifi olsa bile ben tercih etmezdim zaten. Bisan trx8600 deore tercih edebilirdim belki o da hiçbir yerde yok. Fabrika uretmiyormus.
Teşekkürler. Size de kazasız sürüşler.