Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Selamlar,

Ben de dun Sportive 224 alarak araniza katildim. Ilk kazigimi da 55 liralik kaska 120 lira odeyerek yemis bulunuyorum. Totomdaki acinin Fenerbahce'den Kosuyolu'na pedallamaktan mi yoksa kask yuzunden mi oldugunu henuz anlayamadim. :) Aksesuar konusunda forumda genis bilgi mevcut gordugum kadariyla. Bundan sonraki alisverislerde daha dikkatli olmak uzere eksiklerimi bu hafta icinde tamamlayacagim artik.

Scudo
@Can Teker

hayırlı olsun, bol keyifli pedallar, aksesuarları iyice araştırmadan almayın gözünüze güzel göründü diye sakın:)

@Emrah ONAN

Tesekkurler. Kasktaki problem arastirmalarimi yaparken bisiklet haricindeki donanimi es gecmemden kaynaklandi. Neyse ki baska birsey almadigim icin yine ucuz kurtardim. Kaski da sonra arastirip alirim diyordum ama eve kasksiz donmek istemedim. Eve donunce baktigim fiyatlar sonrasi bunu daha iyi anladim zaten.

bisikletiniz hayırlı olsun, kazasız ve keyifli bol pedallar dilerim :) buarada, kask alacak arkadaşlara naçizane tavsiyem, denemeden almamaları. ben birara prowell f59 alacaktım netten. (rengi ve görüntüsü hoşuma gitmişti, üstelik f/p olarak çok tavsiye ediliyor). lakin erdoğanlar bisiklete uğradığımda, denedim ve kafamdaki duruşunu hiç beğenmedim(mantar kafa olmuştum). iyiki netten almamışım dedim. bazı markaların kasklarının kalıpları da standartlardan farklı olabiliyor...

@Can Teker

Güle güle kullanın. :) Ayrıca böyle bir kazığa malzeme olan kaskın modelini merak ettim. Sakıncası yoksa öğrenebilir miyim?

@Emrah ONAN

Sportourer FLX seleyi nerden aldınız link verebilir misiniz?

Birde elçiklerini değiştiren arkadaşlar nasıl elçikler kullanıyorsunuz marka link paylaşırsanız sevinirim!

Birde şunu sorayım bisiklet ayakkabısı kullanan var mı aramızda?

Erphan, dora, ahmetcan44 tesekkurler. Kask Prowell f44 olmasi lazim. Satici model bilgisi vermedi, internetten baktigimda ogrendim modeli.

Tam bir terbiyesizlik örneği. Neyse, sağlık olsun. Artık kazık yemezsiniz buralarda olduğunuza göre. :p

bu ülkede fiyat araştırması yapmadan hiçbirşey alınmaz, en basitinden market sektöründe bile, birebir aynı ürün iki katı fiyat farkıyla satılabiliyor !!!

Neyse artik. O anin heyecani ve gaziyla, bir de yola kasksiz cikmak istememem sonucunda bir hata etmis bulundum. Saglik olsun. :)

@Murat Ozgul

erdoğanlar bisikletten online olarak aldım 64 lira :in:

@Emrah ONAN

Rahat mı gerçekten? Buarada sizin ki şu gelli olanlardan değil değil mi?

@Murat Ozgul

evet Murat Bey jelli, yalnız kendi selemizden daha ağır ama kesinlikle daha rahat. 2 aydır eziyet çekmişim ha alıştı ha alışacak diye popoma:D Sportourer ın Zoo modelinide çok methediyorlar birçok kişi her ikisininde yarık modelleri de mevcut sanırım ben FLX tercih ettim. deneme şansınız var ise deneyin her iki modeli de ama kesinlikle değiştirin seleyi rahat edemiyorsanız eziyet çekmeyin değmez:)

Zoo ve FLX arasındaki fark resimlerden gördüğüm kadarı ile Zoo daha düz üstü ve daha hafif 75 gr. FLX in üstü komple jel değil, kıç kemiklerinin[anatomik adını bilmiyorum şu an:)] temas ettiği kısımdan itibaren selenin ucuna doğru bir düz çizgi şeklinde kalan alanın ortası jel geri kalan kesim başka malzeme, Zoo tamamen jel olabilir emin değilim

@Emrah ONAN

Teşekkürler bilgilendirme için. Bende asla orginal seleye alışılacağını düşünmüyorum. Bende padli çok iyi bir iç çamaşırı var ona rağmen en fazla 1.5 saat sonlarına doğru acıtmaya başlasada rahat bir sürüş gerçekleştiriyorum. Ama gerçekten belli bir saatten sonra tahtaya oturmuşum gibi hissdediyorum ve acı başlıyor sele gerçekten önemli. En kısa zamanda rahat bir tane sele edinmeyi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
izmirde carraro 225 hiç bir bayide kalmamış. bu model içimi çok sinmişti...ne yapacağım

araştırmaya devam;) sağlam firmalardan kargo ile alın

@engin huz

ikisini de yanyana gördüm birebir aynı ürünler sadece renkleri farklı gibi. Bence alınabilir. Aynı fabrika çıkışı gibi duruyor iki bisiklette. Fiyatları da aynı.

• Beğen
Tepkiler: engin huz
carraro daha kaliteli bıanchı alma diyenler var .ikisinide aynı fabrika çıkarmıyor mu

Geri