Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

225'in tüm bileşenleri hakkında, "Maşası şudur, arka arttırıcı budur, fren kollarında şu marka/model kullanılmıştır" şeklinde yeterli bilgiye sahip bir babayiğit var mı? :D

Bisiklet satan sanal mağazalar, 225 için tüm bilgiyi Carraro'nun sitesinden kopyalayıp yapıştırmışlar, hiç birinde ekstra bir bilgi yok. Carraro'nun resmi sitesi desek orada da adam akıllı bilgi yok. Altımda bi bisiklet var ama, neresinde ne kullanılmış hiç bir şey bilmiyorum. :D

Scudo
@Emrah ONAN

pompa ne alsam diyordum iyi oldu bunu gördüğüm.. hemen sipariş verdim, tşkler :)

@Sefa.
bildigim bir kac bi seyi yazmak istedim.
arka attirci gordugunuz gibi altus zaten on tarafta tourney bunlar yaziyor.
masa ozelliklerinde mevcut,
fren ve vites kollarini baya bi arastirdiktan sonra tourney olduklarini farkettim.(224 icin).225 te ise sanirim acera ya da alivio kullanilmis ve bu fark hic bir yerde yazmiyor.cok da onemli degil aslina bakarsaniz.
ben de gidondur, janttir, aynakol, pedal, zincir gibi bilesenlerin ayrintilarini ogrenmek isterim.

• Beğen
Tepkiler: Sefa
@türkay yılmaz

hocam zahmet olmazsa pompa geldiginde boyunu olcebilir misiniz?maximum 20,5 cm uzunlugunda bir pompa ariyorum.

emrah bey pompayı aldığınız mağazanın linkini yazarmısınız?:alkis:

@türkay yılmaz
türkay bey pompayı aldğınız linki lsak acaba

@fatih uygun

pompayı bu siteden satın aldım, bir de su matarası aldım.. aynı gün kargoya verdiler, dün sipariş girdim bugün elime geçti

(link)

@ALTINBAŞAK

metre ile ölçtüm tam 21cm boyu var.. yarım santimden birşey olmaz bence.. basınç göstergesi de çok işe yarayacak gibi duruyor

Merhaba arkadaşlar bende carraro sportive 225 almayı düşünüyorum ama bulamadım. ist. anadolu yakasında ikamet ediyorum. bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?

@Adem Demir

Sportive bulmak ciddi anlamda işkence. Carraro'nun kendi sitesine ait olan aşağıdaki bağlantıya girip, şehri İstanbul (Anadolu) olarak ayarlarsanız, Carraro satış noktalarına ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Diyar diyar bisikletçi gezip Sportive arayarak eli boş dönmektense, telefonda bilgi alıp hangisinde var-yok öğrenerek hareket etmek daha mantıklı. Eğer Anadolu yakasında bulamazsanız, Avrupa yakasında kolay ulaşım sağlayabileceğinizi düşündüğünüz satış noktalarını da değerlendirmenizi öneririm.

(link)

Malesef hiçbir yerde yok çok garip ama hepsi carraro bayisi 225 diyince otomatikmen cevap geliyor :s Tek çare sipariş verilecek 1 hafta sonrada gidip alınacak.

Sipariş üzerine temin durumu varsa hiç beklemeyin o zaman, hemen verin siparişinizi.
Sportive'lerin bu kadar zor bulunmasının sebebi zaten bu temin problemi. Star Bisiklet'ten alırken "Niye böyle bu sportive'ler?" diye sorduğumda Carraro'nun temin sağlamadığını söylemişlerdi bana.

@Sefa.
Görüştüğüm bir bayi sipariş verirseniz bayramda sonra getirebiliriz dedi. Bende biraz daha bakınıyim size dönüş yaparım dedim.

pompanın bisiklete tutturma aparatı hem klipsli hem de bantlı olması hoşuma gitti.. ilk izlenimlerim olumlu

http://p1308.hizliresim.com/1d/7/r7xnz.jpghttp://o1308.hizliresim.com/1d/7/r7xu1.jpg

Kadro hesaplamada Carraro sportive modelleri için
Sabit Kadrolu (Hard Tail)
Çift Süspansiyonlu (Full Suspension)
Yol ( Road)
Triatlon
Uzun Yol (Trekking)
hangisi üzerinden hesaplanmalı ?

Sportive'de zaten 46'lık kadro ve 51'lik olmak üzere 2 boy kadro var.

Kendi iç bacak uzunluğunu ölçüp sabit kadroluya göre hesaplattır. Çıkan sonuçlardan santim birimi senin ölçülerine uygun olan değere yakın olan Sportive kadrosunu almaya özen göster.

Arkadaslar bu bisikletlerle uzun tur yapan varmi? Ya da uzun turlar için uygunmudur?

O zaman 51 lik kadro almam gerekecek teşekkürler Sefa bey.

Şöyle söyleyeyim;
Benim iç bacak ölçülerime göre 41,9 cm (16,5") çıkıyor değerlerim. Ancak 46'lık 225 kadrosu beni şu ana kadar pek zorlamadı açıkçası. Eğer sizin ölçüleriniz her iki kadro ölçüsünün de arasında kalıyorsa ve 2 kadroyu da deneme imkanınız varsa (bunu pek sanmıyorum gerçi :)) ikisini de deneyim ve hangisinde rahat ederseniz onu tercih edin derim. :)

Geri