@KADİR ERKUL
ooo siyah beyaz renklerde carraro gerçekten cool muş

bilmiyorum beşiktaşlı olduğumdan mıdır nedir, çok beğendim

kırmızı suluk ta ayrı bir kontras kazandırmış

sanırım sizin 2. bisikletiniz bu. eğer öyle ise güle güle kullanın. buarada diğer bisikletiniz ile bir performans kıyaslaması yaparsanız seviniriz. hoşçakalın
@omergozubuyuk
Hoşgeldiniz

hayırlı olsun. kazasız ve keyifli pedallar dilerim
@Murat Ozgul
siz de aramıza hoşgeldiniz

hayırlı olsun. kazasız, keyifli bol pedallar dilerim size de. boyunuza göre bence uygun bir kadro almışsınız(51). bu bisiklete 26'' jant takılır mı bilmiyorum ama bence denemeyin hiç

bisikletin kontrolu aslında çok kolay. biraz tecrübe isteyen bişi sonuçta. unutmayalım, eğer bisiklet yavaş gidiyorsa büyük viteste kontrol ve dönüşler daha kolay olur.benim bisikletin freni, v frenden sonra inanılmaz diyebilirim. hafif bir parmak hareketiyle bile duruyor. motorsiklet freni gibi neredeyse. bizim 51 kadro 225 ler aksesuarsız +/-14.5 kg.
@Emrah ONAN
bu lastiği pek çok kişi tavsiye ediyor. ben de ilerde( sanırım seneye, hele bir eskisin de şimdikiler), daha iyi birşeyler çıkmazsa bununla değiştirmeyi düşünüyorum. gerçi biraz pahalı ama en azından patlamaya dayanıklı. sanırım ALTINBAŞAK arkadaşımız da bunu düşünüyor. alıpta kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa süper olur.
@Murat Ozgul
arkadaşım kafan hiç karışmasın. olay çok basit 2 nolu kol vites küçültürken diğeri, aynı vitesi büyütür.( gidonun sağ tarafındaki 2 küçük kolcuk arka vites içinken diğeri ön vites içindir)