Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

aramıza hoşgeldin :) tekrar hayırlı olsun. keyifli bol pedallar...

Scudo
@erphan

teşekkür ederim, sağolun. Akşam kadroyu ölçtüm 46cm. Yine de bisiklet gözüme heybetli görünüyor. Kısa bir sürüş yaptım. Gayet güzel, akıcı bir bisiklet. Birçok markanın birçok modelini inceledim, forumdaki önerilerin de etkisiyle 224 aldım. Doğru bir seçim yaptığımı düşünüyorum tabi ilerleyen zamanlarda kullandıkça ürün hakkında daha net fikir sahibi olunacaktır. Ben de herkese kazasız sürüşler dilerim.

selenin gri tarafı önden hafiften boyası soyulmaya başladı bir sürü nokta halinde alttan siyah siyah görünüyor fazla sürtünüyorum sanırım:)

@KADİR ERKUL

221 in de tasarımı gözüme çok hoş görünüyor

@erphan

toptan koyucam fotoları hepsi gelince, kaskı takmayı unuttum sabah işe gelirken varınca aklıma geldi anca uyanmışım:)

inanmak zor ama eşimin bisikleti 46 cm. akşam bir kez daha ölçeceğim.. 45.5-47 arası bir değer anımsıyorum...

@erphan

@ahmetcan44

Yok hocam herhangi bir rahatsızlığı olmuyor. Aksine kontrolünü bu şekilde daha rahat yapıyorum.

Arkadaşlar aksesuar olarak kadro üstü çanta almayı düşünüyorum. Procycle ın şu modelini kullanan var mı?
(link) Özellikle telefon, cüzdan vs. koymak için. Başka model önerilerinize açığım.
Bunun dışında tamir malzemelerimi koymak için ayrıca bir sele altı çantam mevcut.

@cimeyil
@cgrcsr
@sinan gunel

fotoğraflarınız bekleniyor.ilk mesajda fotoğraflarınızın(bisikletlerinizin) olmasını istiyorsanız bu konu altında fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Coşar
@cimeyil
@sinan gunel

konuya fotoğraflarınız bekleniyor.

@Hüseyin G. KAYA

Procycle ın kadro üstü gidona yapışık üstü şeffaf telefon koymak için olan çantası var memnunum şimdilik. dokunmatik ve gps antrenman programları kullanımını kolaylaştırıyor

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin G. KAYA
@ALTINBAŞAK

Tamamdır, en kısa zamanda bir fotoğraf çekip yüklüyorum

Barendli elcik ile kask Çinden geldi, kesinlikle stok elciği değiştirmenizi tavsiye ederim(elciği çıkarmak baya zahmetli, iç taraftan yani gidon tarafından parmaklarınızla çıkarmaya yönelik sıkıca bir kaç kez ittirmeyle çıkıyor yoksa çevire çevire normal bi şekilde eziyet:) 10km de bile nasır hazırlığı yapıyor elde, bu elcikler ile hem sürüş konforu hemde kontrolu arttıgını söyleyebilirim.

http://i1295.photobucket.com/albums/b631/Sheucen_Emrah_Onan/IMG_20130718_080320_zps93133941.jpg
http://i1295.photobucket.com/albums/b631/Sheucen_Emrah_Onan/IMG_20130718_080405_zps93585dc9.jpg
http://i1295.photobucket.com/albums/b631/Sheucen_Emrah_Onan/IMG_20130718_080416_zps4705c10b.jpg
http://i1295.photobucket.com/albums/b631/Sheucen_Emrah_Onan/IMG_20130718_080217_zpsd9903db3.jpg

sportive kullanıcıları
carraro 224,225 modellerinin tekerlek markaları nelerdir?
patlamaya falan dirençlimi yani

CST Traveller 700x35c lastikler standart lastikler idare eder bir süre ama lastik önemlidir bence mümkün olan yakın zamanda patlamaya dayanıklı ve ıslak kuru zeminde yol tutuşu iyi olan bir lastik alınmalı

@Emrah ONAN

Lastik gerçekten çok önemli.geçen gün bizim buraya yağmur yağdı.Ben de yanlış bi hareket yaptım.kaygan zeminde direksiyonu kırarak fren yaptım ve neredeyse kayan bisikletim karşıdan gelen arabanın önüne fırlatacaktı beni.en kısa zamanda schwalbe marathon plus'a geçmek lazım.

bu arada çinden gelen kaskınız ve elciğiniz için link istiyorum.

kask ebay den : (link)
elcikler buyincoins sitesinden güvenle alabilirsiniz 11 günde bursaya geldi

Selam arkadaşlar bende Carraro 225 ile aranıza katıldım. Evvelsi gün akşam bisikletim geldi ve dün ilk kaza mı yaptım. Ufak sıyrıklarla atlattım inşallah ilk ve son kazam bu olur... Bisikletin resmini koymuyorum daha aksesuarlarım gelmedi çünkü. Şimdi bazı sorularım olacak. Burda bir arkadaşımızda söyledi bisiklet resmen at gibi... İlk soruma geleyim kadro boyunu nasıl ölçüyorsunuz sele bitimi ile pedal göbeğinden mi yoksa şu ortadaki borudan mı? Sele ile pedal göbeği arası bende 46.5 cm oratadaki boru 51 cm şimdi hangisi kadro ölçüsü oluyor?(Bu arada benim boy 178 cm iç bacak 80cm doğru kadro mu aldım onda kararsız kaldım. Tabi artık yapacak birşey yok sonuçta aldık) Buarada ben 28" jant ve lastiğin çok büyük olduğuna karar verdim ve bisikletin kontrolunu çok zorlaştırdığını düşünüyorum. 26" lastik ve jantı bu bisiklete takabilir miyim bu kadronun üstünde sırıtır mı? Diğer bir sorum bisikletin freni çok yumuşak bana göre neredeyse tamamiyle sıkıyorum fren kollarını freni nasıl sertleştire bilirim? Birde şunu soracaktım bizim bisikletler kaç kilo?

Buarada bisiklet çok hızlı 2 pedal çeviriyorsun bisiklet resmen uçuyor yaw? Buna alışmak biraz zor olacak?

lastik içinde ben bunu düşünüyorum en dayanıklı lastiklerdenmiş
(link)

@Murat Ozgul

Bisiklet alırken boy seçimini doğru yapmak

sorularınızın cevaplarını ve daha fazlasını forumu araştırarak bulabilirsiniz hem de bir sürü yeni şey öğrenmiş olursunuz:)

Resimdeki gibiyse doğru ölçü aldım sanırım ama bisiklet yinede bana çok büyük görünüyor?

Geri