Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

erphan, bildiğim kadarıyla 224 te disk fren uyumlu.

Scudo
foto hernekadar biraz flu olsada paylaşım için teşekkürler :) güle güle sürün bisikletinizi...

Bir aksilik olmazsa, bugün ya da yarın, bir kişiyi daha Sportive sahibi yapıyorum. Bütçe yetmiyordu, forumdaki ikinci el Bianchi Nero'ya kayacaktı ki son anda bir karar değişikliği ile Sportive 224'ü zorlamayı başardı kendisi. :) Bakalım, sıkıntı olmazsa kendisi de buraya yazar kısa süre sonra. Tabi şu stok sıkıntısı nedeniyle City Sport 40'ı da stepne olarak yazdırdık bakalım. :)

İlk aksesuarim.
(link)
Ramazan boyunca pek binemeyecegim aksesuarlari tamamlayip ramazandan sonra vurucam kirbaci

@cgrcsr
Söylediğiniz sorun şu değil mi önce bunu teyit edelim:bisiklete biniyorsunuz ve sürerken göz ucuyla ön tekere bakıyorsunuz ve düz gitmiyor yalpa yapıyor ve bu da gözünüzü rahatsız ediyor.

bu bütün bisikletlerde olan bir şeymiş ve hiçbir sıkıntı çıkarmıryormuş.bazı üstatlara sordum; dış tekeri çıkarıp tekrar taksam durum değişir mi?gene muhakkak bi yerden yalpa yapar dediler.sanırım zamanla geçiyor bu.artık sorun etmiyorum.Siz de bakın keyfinize :)

@ALTINBAŞAK
Aynen durum bu sanirim bizim lastikler büyük oldugu için o kadar gözüme carpiyor. Teşekkür ederm icim rahatladi.

@cgrcsr

güle güle kullanın. çok güzel ve işlevsel bir kadro çantası. bayıldım walla:) kaça aldınız acaba? gerçi ben nette, yurtdışından hiç alışveriş yapmadım. ama Türkiye'de var ise hemen almak isterim doğrusu

Arkadaşlar benim 225 de bi sorun var arka dişlileri 4.5. ve 6. dişlilere atınca ordadaki dişlilerde pedal çevirişimde çıt çıt sesleri geliyor vede 6. vitese attığımda pedala basışımda bi sütünme hissediyorum yardım edecek bu sorunu daha once yaşamış varmı acaba.

@erphan
8-10 dolar gibi bir fiyatı vardı tam hatırlamıyorum. Yurt içi sitelerde de gördüm ama daha pahalıya satılıyor ayrıca öndeki şeffaf alanın telefonunuza uyumlu olmasına dikkat edin. Çeşitli boylarda var.

@sinan gunel

Bende de 2. viteste aynı sorun oluyor iyice yüklenmeden geçmiyor 2 ye. Sanırım ayarlarla ilgili.

@sinan gunel
arka vites 6 da iken on vites kacta oluyor?

Arkadaşlar merhaba
Carraro 224ü sormak istiyorum. Şu an seçeneklerim arasında. Birde merak ettiğim bişey var, resimlerde belli olmaz ama bana küçük gibi geldi, kadro üçgeni özellikle dar gibi. Boyum 185. Alırken standartmı kadro boyutu?

@erhan trna
hayır farklı kadro boyları var ve 51 cm kadro boyu size tam gelecektir.

@ALTINBAŞAK

Arka vites 5. yada 6. viteste, öndeki de 2. viteste orta göbekten sesler geliyor vede pedala basınca bi sürtünme gibi bişey oluyo anlamış değilim . Ayrıca arka dişliyi 8 e attığımda pedala sağlam basmayınca vites geçmiyo . Nasıl bi sorundur bu anlamıyorum, zinciri çapraz da kullanmıyorum . ?

İşte eşimle benim ilk yetişkin dönemi bisikletlerimiz. Eksiklerimiz hala var. Öncelikle acil bir kafes ve matara. Ve evet hala kask alamadık. Standart kaskların görüntülerini ne yazık ki eşim beğenmiyor. İlk fırsatta onun beğeneceği birer kask almalıyız. Düzgün elcikler alınmalı. 225 kullanan arkadaşın elcikleri bir harikaydı ( velo barendli ).. Sonra 1 adet KM saati. eksiğimiz var.
Dün akşam Sigma ön ve arka aydınlatmalarımızı, eldivenlerimizi, bir pompa, ve 2 sele altı çantamızı alabildik. Sonra yağmur başladı. Ankara Cumartesiye kadar full yağmurlu gösteriyor. Sanırım evin salonunda öyle onlar bize biz onlara bakacağız.

(link)

(link)

(link)

kediniz iyi yerleşmiş bisikletlerin arasına:)

@Emrah ONAN

Hiç sormayın.. 1 saat filan kokladı ustune çıktı, jantların arasına patiyi, kuyruğu soktu.. Eşim 222L istemedi. 224'ün de uygun kadro boyunu bulamadık. Aldığımız kadro 2 cm daha alçak olsaydı daha iyi olurdu eşim için. Ancak mecbur alışacak şu anda. 2 cm kadar daha büyük bir kadro eşim için..

Geri