Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Ben 28" büyük olduğunu düşünmüyorum ilk başlarda 26" e göre alışmak zor olur tabi kontrol falan ama gayet normal bana göre

Scudo
Dönüşlerde çok dışardan falan almak gerekiyor ani dönüş gerçekleştirmek zor oluyor bana...

@Murat Ozgul

Benim de düşüncem bu bisikletin genel anlamda büyük olduğu ve tekerlek ölçüsünün de bisikletin yüksekliğine etkisinin olduğu. Yalnız bisikletleri araştırırken diğer markalara baktığımda örneğin Merida'yı da kadro olarak yüksek buldum. Kron marka şehir bisikletlerini biraz daha ufak, daha rahat kontrol edilebilir buldum. Gerçi Kron'un önünde süspansiyon olmaması ön tarafının daha alçak olmasını da sağlıyor olabilir. Bizimkilere biraz alışmak gerektiğini düşünüyorum. Ben bisikletin biraz küçük olanından yanayım.

Buyincons sitesindeki işleyişten bahsedebilir misiniz? Oradaki fiyatlar üzerine eklenen kargo ücretleri vesaire var mı bu tür şeyler

kargo bedava fakat takip numarası isterseniz 1,9 dolar eklenir alışverişinize, mağaza tabanlı alışveriş bu arada işleyiş. hepsiburada gibi

• Beğen
Tepkiler: cimeyil
Bugün itibariyle bende size katılmış bulunuyorum.Hoşbuldum.

Arkadaşlar bir sorum olcak bisiklette iğneli sibibmu öyle birşey var :) benim lastiklerin havasıda azaldı bisikletcilerdeki pompa uymuyor nasıl bir pompa almam lazım ?

Bu nedir arkadaslar 225 sahiplerine soruyorum sizin paketlerden de cikti mi? Birde 225 lerin vites kodu nedir? Altus 24 yaziyor ama bunun bir kodu olmali shimanodan kullanma kilavuzu cekmek istiyorumda hangisi oldugunu bulamadim.

225 hidrolik disk fren olduğu için bu aparat çıkıyor kutudan. Eğer olurda herhangi bir sebepten dolayı ön tekeri sökmen gerekirse ( otobüs, araba vb yüklemek gibi ) frenin olduğu yere ( bunun kesin bir teknik adı vardır ama bilmiyorum hadi balata diyelim ) bu aparatı takıyorsun. Ne kadar doğru bilmiyorum ama balataların ( balata mı acaba o, uydurduk ama yanlış olmasın ) birbirine yapışma durumu varmış, onu engelliyor.

@Murat Ozgul

@Hüseyin G. KAYA

Ön dişlide de Tourney yazıyor ama modeli yazmıyor onuda biliyor musunuz?

@Murat YIL

Teşekkürler ne işe yaradığını bilmek iyi oldu... 225 olanlara diğer bir soru ön ve arka vitesleri arttırırken aynı kollarımı kullanıyorsunuz. Bende arka dişlileri arttırırken resimde ki 1'i kullanıyorum ön tarafı arttırırken 2'i kullanıyorum... Bu terslikte kafamı karıştırıyor... Bunu değiştirebilir miyim?

@Murat Ozgul

bu herkesde böyle hocam.Değiştirebileceğinizi sanmıyorum.

@Murat Ozgul

Tourney = FD-TX50/TX-51. Ön dişli sayıları 42-34-24 ise TX50, 48-38-28 ise TX51 dir. Kullanım klavuzunu bulamadım. İngilizce şu dökümanlar var. Bu modelle ilgili;
(link)
(link)

Ayrıca vites arttırıcıların çalışma şekli 224 te de aynı. Sanırım standart bir uygulama.

@Hüseyin G. KAYA

Teşekkürler.. Bunları isteme nedenim benim ön dişlileri arttırırken fena bir garç gurç sesi çıkıyor ve resmen arttırmıyor zinciri. Benim oturduğum semt açısından da bakıma veya servise götürme şansımda yok o yüzden kendim tamir etmeye çalışacağım zor olacak ama deneme yanılma yöntemiyle yapacağız artık...

Birde şunu sormak istiyorum genelde bisiklet tamirlerinde arka tekerleğin boşta dönmesini sağlayan bir düzenek varya onun adı nedir bileniniz var mı ondan alırsam daha rahat tamir edebilirim gibime geliyor?

Birde bizim bu bisikletlerin tekerlerini nasıl bir pompayla şişireceğiz bisikleti aldığımda birşey almamı söylediler normal pompalarla şişirebilmek için ama ne olduğunu unuttum?

@Hüseyin G. KAYA

Sağolasın hızır gibi yetiştin valla :)

Bende vites geçişlerinden çok memnum değilim. Şu an stabil değil. Bakımda ayarı iyice yapıldıktan sonra duruma göre yeni değiştiricilere geçebilirim.

Bende öyle bir ses çıkıyor ki anlatamam aha diyorum zincir koptu kopacak yolda kalacağım 15 kilo bisikleti nasıl eve taşıyacağım diye panik yaşıyorum resmen...

Bisikletimin fotoğrafı arkadaşlar http://oi44.tinypic.com/5cd9c7.jpg

Aşağıdaki linkteki pompa ile bizim 225 lastikleri şişirilebilir mi arkadaşlar?

(link)

Geri