Selam arkadaşlar ya ben carraro 475 J race almayı düşünüyorum ama benim boyum 1.68 falan ve bisikletin kadro seçenekleri en yakın 15.5 ve 18.5 var :-S ne yapacağıma karar veremedim bi önerisi olan var mı başka iyi donanımlı hafif bisiklet de olabilir
Başka Firmalarda stok sorguladınızmı o ürün için ve istediğiniz boyutta? Veyahut Hangi boyutta bisiklet aradığınızımı bilmiyorsunuz? Birde Bütçenizi yazarsanız daha yardımcı oluruz.
Benim önerim scott scale 80 2011.
http://lp1.pinkbike.org/p4pb6352689/p4pb6352689.jpg
1826 lira pazarlıkla 1700e kadar bile düşebilirler belki Buyrun buda linki.
(link)
Scott ın kalitesini heralde şu cümlemden anlarsınız.Tabi Zevk sizin istediğiniz bisikleti alabilirsiniz.Attığınız linkdeki bisikletin kompenetleri daha iyi olabilir.
Fakat:scott'ın Ömür boyu garantisi var
Carraronun 2yıl.
Carraro,Bianchi,Whistle Aynı şirket arasında hiçbir fark yok.
Ben verdiğiniz paraya deymiceği düşünüyorum Benım fikrimlede kalmayın bu sadece benım fikrim dolaşın bisikletçileri bisikletçi ortamlarına sorun Onlar daha çok yardımcı olucaktır.
15,5-16 inç boyunuz için olabilecek en ideal kadrodur. 1,70 boyum ile ben de carraro 15,5 kadro kullanıyorum, kesinlikle ideal. rahat olun. 18,5 büyük gelecektir. gönül rahatlığıyla 15,5 alabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Ben carraro'nun da ömür boyu garantisi var diye biliyorum ama? bide zaten hani bi sıkıntı çıkacak olursa yeni kadro alırım diye düşündüm. Hatta öyle çok da güzel olur sanki?
Hayır yok. Elinize 3 tane garanti kağıdı veriyorlar garantilik bişey olursa tek tek alıorlar eğer 3 üde biterse mesela 1 ay içinde 3 kez garantiye gitti bisiklet ve kağıtlarınızda alındı ise garantiniz bitmiştir demektir.2yıl olsa bile
Kadroya bişi olursa değiştiririm diyorsunuz şuan üst düzey bir 0 scott scale 2011 40 kadrosu 1250TL. Tabi benım tercihim scottı alırım param olunca alivio aynakolu slx yaparım hem kendımı kasmam hemde 1kere adamgibi bisikletim olur.
Tabi buna siz karar verırsınız nasıl olsa siz bineceksınız ben size önerilerimi sunuyorum.
ne zaman biri carraro yu alip arkaya 180lik rotoru takip en agir arazi sartlarinda deneyip,5bin km yi sorunsuzca yaparsa insanlarda ikna olacak.benim bisiklet 3bin km yapti.simdilik kadroda bi sikinti yok.