Scudo Sports

Carraro kadro nasıldır?

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Merhabalar, ben iki ay önce salcano astro 2122hd aldım boyum 182 kılo 72. Satıcı bana 20' olacağını söyledi ve bende çok iyi araştırmadığımdan kabul ettim. Şimdi 18' bir kadro almak istiyorum uygun fiyatlı olarak carraro kadro buldum. ağırlığı 2095gr ne dersiniz? dayanılımıdır?

Scudo
@cem deviren

race değil model olarak üzerinde hiçbirşey yazmıyor.

Resim veya parça bilgisi varsa burada paylaşın bizde yardımcı olalım.

@Doğukan KARBAL

Frenlemede kıralan kadroları var , aynı sebebten 2 kez arkadaşın kadrosu kırıldı.

• Beğen
Tepkiler: hasan ilhan
Kullanan arkadaşlarım var 478 476 475 ve daha bir şey gelmedi başlarına. Günde 100KM'yi deviren kişiler bunlar...:)

• Beğen
sserbayın dedigi gurupta bende vardım cocuk düz yolda giderken frene basınca kadro kırıldı dikkat edin yalnız catlak degil direk kırıldı

• Beğen
Birşeyler gevşekse furç takımı kalitesiz ise kırılır. ben Carraro race kullanıyorum 2 tane ciddi kaza geçirdim bol bol çıkış yapıp iniş yapan biriyim
kadromda 1 disk fren balatası bitirdim herhangi bir problem yok..
Benim Carraro'da bu;
(link)

Bir arkadaşımdan,ayrıntıları sormadım ama turda kırılmış.
http://ressim.net/s/upload/105b64b6.jpg

• Beğen
@Harun Salcı

Galiba büyükte olsa kendi kadromla devam etmek zorundayım. Bu arada 50 mesajı doldurmadığımdan dolayı ilan açamıyorum. Elinde 18'kadro olup 20' ile takas etmek isteyen olursa bana ulaşabilir. Kadro tertemiz daha iki aylık.

@özgür çelikkaya

modelini tam hatırlamıyorum kırmızı mekanik diskli bi carraro du ya tabiki bütün markalarda benzer problemler cıkabilir ama ne biliyim garibime gidmişti öle bi durum atlama zıplama hiç bir şey yokdu

@emre karakoç

Ya gerçekten bende çelişkide kaldım. Kimisi sen naptın 20'' sana çok büyük diyor. Kimisi de idare eder diyor. Cidden tecrübeli ustalarımızdan bu konuda yardım istiyorum

ne için kullanılacak bu kadro? yarışlar, ağır arazi sürüşleri mi? eğer değilse uzun turlara katılabilceğiniz ya da en azından günübirlik 100 km ve üstü sürüşler yapabileceğiniz, şehir içinde iki büklüm olmadan rahatlıkla, zevkle sürebileceğiniz, size uygun bir kadroya biniyorsunuz.

• Beğen
@emre karakoç
Her ne kadar kullanım amacı ölçüde farklı boyları tolere edebiliyor olsa da benim bildiğim bu kadro da size biraz büyük. 16 veya 16.5 inch daha doğru bir ölçü diye biliyorum sizin için. Kazasız sürüşler

Geri