Scudo Sports

Carraro Grunge Yeni gidon sepeti ve boynuzlar :)

muratuste

Üye
Tepki
42
Selam dostlar ;

Yeni gidon çantası ve boynuzlar ile bu bahar ve yaz turlamaya hazır hale gelen Carraro Grunge ... Saha fotoları için biraz bekleteceğim sizi.

Herkese iyi pedallar .

(link)

(link)

(link)

Scudo
aparatlarla gunlük hayatta bi çok işi görmenize yardım edecek gibi görünüyor iyi sürüşler

• Beğen
Tepkiler: muratuste
Benim bir sorum olacak..

Arkaya takılan çanta yerine bu şekilde gidona takılan çanta tercih etmeyi düşünüyorum. Kullanmı rahat mı?

Alper bey ; benim bisikletimin arkasında maalesef teçhizat için kadro yeri yok. Olsa idi yada baştan böyle düşünebilseydim kesinlikle öyle alırdım. Yolda sürüş yaparken bir çok şey lazım geliyor ( yiyecek içecek yada yanınızda taşımanız gereken şeyler ) Bunların muhafazası ve üzerinizde ağırlık yapmaması için aldım. Henüz pratik yapmadım ama yaptığımda sonucu bildireceğim. Montajı çok kolay ve yerinde sabit. Artık test sürüşü sonrası göreceğiz.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
hayırlı olsun, teçhizatlar da çok kullanışlı gerçekten, bide Alper de zaten gidona bağlanan çanta istiyormuş, sizin aldığınız gibi. ben de öyle düşünüyorum, çok daha pratik hemen önünüzde:)

Güzel görünüyor.En azından istediğiniz herşey elinizin altında. :) Bisikletinizin rengide çok hoş.İyi günlerde kullanın...

• Beğen
Bisiklet çok hoş. :)

• Beğen
:)
İhtiyaç olan herşeyi bir uzanma ile alabiliyorsunuz hoş :)

• Beğen
Evet malesef benim de kadromda arkaya bagaj takmak için yer yok. Bu yüzden ön bagajı sordum. diğer türlü bir sitede sele borusuna iki kelepçe ile takılabilen bir arka bagaj gördüm fakat fiyatı bir hayli yüksekti.

Sürüş esnasında bagaja ulaşım kolay olduğu için kullanışlı gibi geliyor fakat asıl merak ettiğim nokta dönüşlerde ve sürüş esnasında gidon hakimiyetine olumsuz etki olup olmaması?

Yeni gidon sepetiniz ve boynuzlarınız hayırlı olsun keyifli sürüşler

• Beğen
Geri