Scudo Sports

Carraro Grunge 419 630 TL. Fiyat Nasıl?

Carraro 419 u İzmir Sundu Bisiklet Çankaya şubesinden peşin 600 e aldım. Carraro ya bayiler genelde peşin olunca liste fiyatından %10 indirim yapıyorlar. Daha aşağı zorladım olmadı. Kızımada 2 hafta önce Carraro aldım, onada peşinde %10 indirim yaptılar. Bir arkadaş da menun olup olmadığımı ve ağırlığını sormuş. Daha bugün teslim alacağım. Ağırlığı ise sanırım 14,30 gibi bir rakam. Bu arada Carraro 419 u yabancı sitelerde araştırdım. Fiyatı en aşağı 800 TL ye geliyor. Özelliklerini karşılaştırdım, içeride ve dışarıda satılanlarda fark var mı diye. Birebir aynı çıktı.

Scudo
@Bülent Akdağ
evet tr de üretilip ihraç edildiği için diye biliiyorum. Birde bianchi grubu üretiyor ancak yakın ozellikteki bianchilere gore daha uygun galiba fiyat.

Benzer Özelliklerde Kron 500 Kullanıyorum Acera YERİNE Alivio Olması Daha İyi Olabilir En Azından Tekrar Asla Acera Kullanmıcam Biraz Para Katıp Alivio Setli Bulabilirsen Acerada Kötü Degil Tabi Bakım Yapmayında Bozuluyor Ancak Alivio Gibi Köşede Durmuyor...

beyler almissiniz ama bnde carraro 419 kullanicisiyim. isteyene satabilirim. hic bir problemi yok yanliz kozmetik acidan kotu biraz. almak isteyen olursa öm atabilir. alivio arka aktarici ve tourney on aktarici truativ duz gidon var sitesinde satildigindan farkli olarak kadro17'. arka lastigi bir kere patladi baska problem cikmadi hiç. alan olursa 35 tl lik 3 kere takilmis kask ve ayaklik hediyemdir.

not bisiklet mugladadir

Geri