Scudo Sports

Carraro Grunge 419 630 TL. Fiyat Nasıl?

Doğukan Yıldız

Aktif Üye
Tepki
31
Merhaba arkadaşlar.

711v stokta yok bu nedenle Grunge 419 alınacak gibi görünüyor. Özellik olarak 711v nin üstün bir yanı var mı?

630 liraya Carraro uygun mu?

(link)

(link)

Scudo
kullandım 1 sene bu bisikleti...güzel bisiklet başlangıç için çok ideal fiyatıda fena değil

Carraro Grunge 419 u alacaksanız alın artık :D ben de almak istiyorum ama birinin deneyimlerini öğrenip resimlerini görüp almak daha iyi olur sanırım .

@forza46

Bisikletcim.com'dan almayı düşünüyordum, iki hafta sonra stoklarda olacak dediler. Bu süreçte araştırıyorum bende. Gerçi site ile ilgili iyi şeyler okumadım internette ama bakalım.

Ben de geçen ay 420D modelini aldım. Gayet memnunum... 700 TL 12 taksit almıştım ben, 650 TL' ye de 419' u bırakıyorlardı. 630 TL sezonun da geldiğini düşünürsek bence makul.

Ben de bisikletimi 2 ay önce aydinmotobike den aldım benim de tercihim 711 v idi fakat 18 inch kalmamış o yüzden bunu tercih ettim.Gerçekten güvenilir bir site yaklaşık 2-3 gün içerisinde geldi.

Herkesin de yazmış oldugu gibi benim de tavsiyem 711v ancak yoksa makul tabi.
İkisi de geçen sene Performans bisiklet ankara'da var idi.Bir bakmanızı öneririm

@Veysel Yılmaz

Her yerde 630 lira, resmi sitesinde 668 lira olan bisikleti 790 liraya satıyor Performans Bisiklet. Benden uzak olsun.

@Doğukan Yıldız
Fiyatlarda oynama olması normal ancak gecen sene her yere oranla daha uygun fiyattaydı performans bisiklet.
zaten 550 liraya aldıgım sedona borla su an 690 lira.arada 140 lira fark var.Bilmiyorum 2011 modeli varsa elinde eski fiyattan yapar mı ancak ben alırken 650 lira civarında bir fiyata 711v vardı orada.

ayrıca 630 lira neredeyse link verin ve o fiyata kacırmayın madem.
burada da paylaşın bizlerin de aklında olsun oradan tavsiye ederiz bizde?

edit: örneğin seda bisiklette
(link)
dolar bazında satıyor bir de.

bu da sedona'nın kendi sitesi
(link)

ikisinde de hesap 800'ün üzerinde cıkıyorken bilip bilmeden yorum yapıp çamur atmak ne kadar kolay degil mi?

@Veysel Yılmaz

eh.Ayrıca 790 lira demişsiniz performans bisiklette.760 yazıyor...
(link)

Carraro Grunge'dan bahsediyorum, Sedona'dan bahsediyorum demedim. Performans Bisiklet'te 790 lira;

(link)

Resmi sitesinde 668 lira. Piyasada ise;

(link)
(link)

Çamur atmak değil de, senin gibi boş boş konuşmak kolay değil mi?

@Bülent Akdağ nereden ve nasil (pesin taksit) aldiniz acaba

@Doğukan Yıldız

performans bisikletle bisikletcim arasında aşağı yukarı 200 tl fark var!! nasıl yani? anlamadım ben bunu ?

@beyhan bilgiç

Farkın sebebi şu: geçen sene carraro 419 325€ fiyata satılıyordu, bu sene ise bu durum ortadan kaldırıldı ve 2012 carrarolar tl bazından satılmaya başlandı.419 bu sene 668 tl üzerinden satılmaya başlandı,fakat bazı bisikletçiler hala geçen senenin fiyatlarından satıyorlar,fiyatlarını güncellemediler.Bu yüzden bu kadar fark oluştu.

@Bülent Akdağ
Memnun musunuz acaba bisikletten ağır olduğu söyleniyor ama ?

Geri