Scudo Sports

Carraro Force 540 alıyorum

Carraro Force 540 almak mantıklı mı?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

M.Furkan Kurt

Forum Demirbaşı
Tepki
123
İsim
Furkan
Bisiklet
Carraro
arkadaslar 1000 tl butcem var carraro force 540 almayı dusunuyorum nasıldır ve baska tavsıyelerınız varmı ??

Scudo
Tam bir f/p bisiklettir, ben aldım gayet memnunum. fazla düşünme al derim.

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
@baterist06
"Mosso Wildfire Turney HYD 26" Ona o parayı vermektense bunu çok daha uyguna almak çok daha mantıklı.

• Beğen
(link)
(link)
(link)
(link) (düz maşa)

Diğer sitelerden de bakmak lazm. O fiyat aralığında bi abimize bisiklet bakarken çıkarmıştım listeyi.

@Uğur Recep AKGÜL

Abi öyle de almışken de iyi bir şey olsun bence. Daha iyisine binmek varken neden daha alt gruba binip sonra değiştirme derdine girsin ama dimi :D acele etmemek lazım :D Düşün ben 8 aylığım bir aynakolu tam 2 haftadır araştırıyorum :D Acele etme ilker kardeşim sen :D İyiec araştır öyle al :D

• Beğen
Ya kompenent biraz farklı elinde hali hazırda bisiklet varsa bazen yenilemek ekstra masraf demek oluyor. O zaman bende bakıyorum cok arastırıorum canım bişey deiştirmke isterse ki bakarken sıkılayım hevesim gecsin böylece almayım ve kar edeyim :D ama şimdi adam en azından bi bisikleti olsun ki elinde bi yerden baslasın sonra bakmaya devam eder. Ne de olsa bunu yada digerinide alsa hep bi üstünü hevesleme vazgecilmez.

• Beğen
Bende bisiklet alma arefesindeyim. Bütçem 1000 civarı. Daha tam kesinleştirmedim ama Ghost Se 1175 var aklımda. Konunu takipteyim. Hayırlı olsun şimdiden.
Bknz:Ghost Se 1175 (link)

• Beğen
Hidrolik freni görsel olarak mı yoksa daha iyi tutar diye mi istiosanuz öncelikle onu sorayım. Hidrolik fren bu tip biskletlerde giriş seviyesindedir ve v frene göre asırı bir performans farkı sergilemez.Yagmurda ve asırı camurda bi nebze fark olabilir. V frenli bi bisikleti daha uyguna alınabilir böylelikle öncelik olarak xct yerine xcm yada xcr veya tourney aktarıcı yerine en azından acera veya alivio tercih edilebilir aynı fiyata fren sistemi yerine çekiş sistemi daha üst olmus olur .

Markaya takılmamanızı öneririm ayrıca umitte olsa ghostta olsa toplayan firmadır . Alt seviyelerdede kadrolar cok farklı kalite ve özellik göstermez bu nedenle donanımları baz alarak markalar arasında en ucuz olacak sekilde karar vermeniz iyi olacaktır. Eskiden olsa salcano derdim aynı donanımla diger markalara göre epey fiyat farkı oluyordu şimdi salcanoda cok ucuz satmamaya basladı .

En önemliside yeni baslayanların pek önemsemedigi kadro boyudur . Ne alırsanız alın boyunu kendinize göre uygun almanızı öneririm. Agrılarınız olmaz ve keyfiniz daha cok artar. Uzun düz turlar düşünüyorsanız 1 beden büyük yada agırlıklı olarak dag bayır iniş cıkıs düşünüyorsanız 1 beden ufak alabilirsiniz.

Yaz gecmeden ramazan sonuna kadar bi bisiklet almanızı öneririrm ama böylece aldıgınız bisikleti denersiniz hevesinizi alırsınız bisiklete merak sararsınız ve kışın para biriktirip bidahaki yaz daha iyi bi biskletle devam ederisniz :D

• Beğen
@baterist06 O modeli de inceledim kardeşim listenin içinde oda vardı. Ancak genel olarak çok başarılı bulmadım. YUkarda attığım bisikletlere bakmanı tavsiye ederim gayet güzel ürünler ve senin gösterdiğine göre biraz daha başarılı ürünler.

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ Abi bu kronu eledim sen içlerinden hangisini tavsiye edersin crs 600 mü astromu yoksa ng450 mi abi

@baterist06

Kardeşim Crs 600 vites parçaları ile gayet güzel. Astro Crs600ün yanında biraz daha basit kalıyor. Ng 450 27.5 Jant. Yolda biraz daha rahat gideceğinden oda başarılı ama onunda vites sistemi biraz daha basit kalıyor. O yüzden bence en mantıklısı crs600

• Beğen
@M.Burak KARADAĞ Abimin sayesinde Carraro Big 827 almış bulunmaktayım.Tavsiyelerini için teşekkür ederim.Aksama doğru görseller beraber olarak bir inceleme yapacağım...

@baterist06 Hayırlı olsun kardeşim :) Güle güle eskit kazasız belasız bin inşallah. Fotoğrafları bekliyoruz :)

• Beğen
Geri