Scudo Sports

Carraro Flexi 106’ım Çalındı :(

Tepki
3
İsim
Esra Yıldırım
Bisiklet
Carraro
Merhabalar.

Ne yazık ki benim de bisikletim çalındı..6.12.17 tarihinde İstanbul/ Çapa’daki apartmanın, merdiven altındaki diğer bisikletimizle birbirine kilitli vaziyetteki biri Carraro Flexi 106 diğeri Ümit marka bisikletlerimiz çalındı.Ancak Carraro’nun peşindeyim..

Karakola gidip tutanak tutturdum.Kamerası olan civarın komşularını gezdim..Eminönü Küçükpazar’ı gezdim ama malesef henüz bi şeye ulaşamadım.

Vites kadranında belirgin bir çizik dışında bi kusuru yoktu.Üzerindeki aksesuar çantayla çalındı..

Fotoğrafları ekte..Gören duyan olursa Ve haber verirse çok sevinirim

Dosyalar

• 5883647F-2F88-4B69-9F5E-9F36B54F25A9.jpeg
    5883647F-2F88-4B69-9F5E-9F36B54F25A9.jpeg
    244,7 KB · Okunma: 141
  • E565317C-8649-4835-817C-6EC0F1515AD0.jpeg
    E565317C-8649-4835-817C-6EC0F1515AD0.jpeg
    173,1 KB · Okunma: 129
Scudo
Geçmiş olsun öncelikle , tahminim Silivrikapı veya Mevlanakapı hirsizlarinin yaptığı yönünde . Capada olduğunu sanmam hırsızın , o bolgelerde bisiklet tamircisi veya ikinci el satıcısı varsa haberi ona muhtemelen ulasacaktir. Konuyu önceden çınlatırsanız bir ihtimal ederinin çok altında bir fiyata tekrar alma şansınız olabilir.

• Beğen
Tepkiler: cyclist_exus
@Oğuzhan Çaylak

Teşekkürler Dikkate alacağım bu dediklerinizi..

Geçmiş olsun. Memleket memleket değil ki bulunsun. Çok zor bir ihtimal de olsa inşallah bulunur. Özellikle bu katlanırlar çok kolay çalınıyor.

• Beğen
@cyclist_exus Öncelikle geçmiş olsun. 2. katta bulunan evimin merdivenlerine kilitlediğim bisikletim çalınınca yeni aldığım bisikletimi eşiminde desteğiyle evin içinde bulunduruyorum. Hatta evde bir 3 adet bisikletimiz var ve onların odası ayrı. Sormak istediğim katlanır bisikleti koymak için evinizde hiç yer yokmuydu. Yoksa üst katlara taşımak mı sıkıntıydı. Evde olmadığım zamanlarda bile eve hırsız girip bisikletlerimi çalarsa diye tedirginlik içerisindeyim.

@Cevat_MD malesef...

@trainspotting35

Teşekkürler Ev küçük Ve 4. Katta..İki bisiklet (biri büyük) birbirine bağlıydı..Hırsızları kilit durduramıyor malesef.Eve girse daha kötü olurdu tabi..

• Beğen
Tepkiler: Cevat_MD
Geçmiş olsun, umarım şansınız yaver gider ve bisikletinizi önünüze çıkarır. Ümidinizi hiç kesmeyin.
Zannımca, bütün halindeyken daha çok para edeceğini düşünüyorum. 2. el alan ve satan bisikletçiler, 2. el bisiklet pazarlarında gözünüzü dört açın.

• Beğen
@ilberto Çok teşekkürler Bana da öyle geliyor ki bütün halde bozmadan satmaya çalışacak..Küçükpazar’ı gezdim geçen haftasonu, benzeri hiçbir şey göremedim.Asla pes etmeyeceğim.Bildiğiniz başka pazarlar varsa onları da bilmek isterim

Zeytinburnunda da bir yer var sanırım, tam yerini bilemedim.

• Beğen
Geri