Scudo Sports

Carraro Daytona 436

Scudo
teşekkürler.. ben de uzun zamandır hayalimdeki bisiklete kavuştum..
umarım herkes dilediği gibi bir bisiklet alır...

Hocam güle güle kullanın süper bisiklet....İnanın hayalimde ki bisikleti almışsınız kazasız belasız sürüşler...bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: erhanfirat
Hayırlı olsun çok şık duruyor karşıdan kim bilir yolda nasıldır :)
Maşallah diyelim Allah kazadan beladan korusun...

• Beğen
Hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Kırmızı beyaz rengi var bende 1 yıldır kullanıyorum çok da memnunum.

• Beğen
Fotoğraflar kadar fotoğraflara bakmak da önemli.. Elinize sağlık. Özellikle 2. fotoğrafın içine girdim, dolaştım, takıldım biraz oralarda...

Ne menem şey şu şehri uzaklardan izlemek..

Keyifli sürüşler efenim. Unutmadan bisikletinizin farklı yerlerde çekilmiş/çekilecek fotoğraflarını paylaşırsanız sevinirim.:)

• Beğen
vayyy benim bisiklet:) hayırlı olsun. İyi bisiklettir memnun kalacaksınız. Ama o seleyi biraz daha yukarı kaldırmanızı öneririm.

• Beğen
hayırlı olsun hocam.kazasız belasız sürüşler dilerim.bende daytona almayı düşünüyorum.bir sakıncası yoksa aldığınız fiyatı öğrenebilir miyim acaba?

• Beğen
buradan bakabilirsiniz (link)

Herkese çok teşekkür ederim, yeni olduğu için daha fotoğraf çekemedim fazla... çektikçe eklemeye çalışacağım.

@yigitkirca

Buyrun efenim bu şehre :)
Alibeyköy Barajı'nda çekildi bu fotoğraf, yeni geziler ve fotolar oldukça ekleyeceğim...

Fotolar acemi olduğunu göstermiyo hayırlı olsun hem bisiklet hemde manzara çok güzelmiş :)

• Beğen
@Sait Hislioğlu

O sırada ben de bisikletin kabiliyetlerini ölçüyordum :) o yüzden seleyi biraz indirdim... cumartesi aldım ve pazar günü yollara düştüm hemen...

@Ersel.U

yoğun pazarlıklar sonucu 10 tl indirim alıp 1030 a 6 taksitle aldım, saraçoğlu alt geçitten...

Güle güle kullan gerçekten şık duruyor.

• Beğen
Geri