Scudo Sports

carraro crx 3012

Scudo
@yusuf41
Disk frenin nesi zorlayacak ki?

• Beğen
Tepkiler: Barış Özegemen
walla sağolun arkadaşlar.. :D disk frende bi sorun yaşamadım şimdilik yaşamam da inş :D

@metinakin

valla kron xc4000 kronu sewmedıgım ıcın alamdım bunun yerıne bı tek salcano ng020 alabilirdim onun da cadro ölçüsünü bulamadığım için ve daha onceden de carraro kullandıgım ıcın tercıh ettım ... fakat crx ve race arasında nasıl bı fark var dersenız hıcbır fıkrım yok derım 2012 de cıkarttıkları bı unvan ama acılımını bende bılmıyorum...

aynakolu acera yapmaları çok saçma olmuş. Frenler slx ama en önemli parçalardan aynakol acera:) Ama tabi bu bisikletin muhteşem havasını bozmuyor.

@Sait Hislioğlu

valla şöle sölim aynakol acer değil fark ettiyseniz yankın çekimde hg x chain yazan yer fiberclass malzeme ve slx aynakolun bı altı deorenın ustu olan serı dısı aynakol slxten tek farkı slxınkı carbonfıber bu fıberclass onun harıcı dıslı yapısı ve malzemesı aynı... ama kesınlık le ve kesınlıkle acera degıl cok cok ıyı bılıyorum :D

bende aldım ilk olarak gidonunu değiştirdim richey elat olanı taktım bisikletin kontrolü muhteşem oldu.zaten bisiklet çok hafif komponent ve görünüm harika.iyiki almışım.

• Beğen
Süper Bir tercih Bisiklet süper hayırlı kazasız bol pedallar:)

• Beğen
@metin özkan
gidon gidon bogazı furuş takımı sele borusunu komple degıstırdım bende hepsını mat yaptım hem daha hafif hem daha guzel gozukuyor :D sızede hayırlı olsun....

Geri