Scudo Sports

Carraro CRS 620 - Ghost SE 1150

Tepki
12
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar,bu iki bisiklet arasında kaldım,yorumlarınızı bekliyorum.

Scudo
Görüntü olarak Carraro daha güzel bence ama özellik bakımından pek anlamam :)

ghost kadro açısından ve daha sonra yükseltmek istiyorsanız daha avantajlı ama ben sonradan bütçe ayıramam derseniz carraro derim

Carraro kadro hariç her bakımdan se 1150den daha üstün.Hem fiyat olarakda çok uygun. Ben olsam onu alırdım :)

Yükseltme şansım olur ilerde ama ghostun simdiki donanımı da çok düşük,sanırım carraro olacak.Bu ikisi dışında önerisi olan varsa memnuniyet duyarım.

Ben şahsen Ghost Se 1150 HD kullanıyorum, bende Carraro ve Ghost modelinin birkaç modelleri arasında kalmıştım bakarken ama deneyince nedense Ghost bana daha hoş geldiğinden Ghost aldım. Yani aradaki fark 100 200 lira olunca çok üst düzey farkla bir şey almış olmuyorsunuz 3 5 farklı şeyi oluyor neredeyse oda çok fark etmiyor sanırım. Ya da ben fark edemedim. Açıkçası herkes kendi kullandığını över gibi anlaşılmasın ama ben 200 kilometre oldu şimdilik bisikletimden memnunum. Tek sorunum ilk 10 gün sele biraz beni zorladı :) Neyse 20 gün civarı oldu rahat şuan :)

Öncelikle hayırlı olsun bisikletiniz :) Nedense bana da ghost başka geliyor,bisikleti kaça aldığınızı öğrenebilir miyim ? Fiyat araştırması yapıyorum.

@Miraç Yanar

Sağolun hocam 396 euro normal 1200 lira civarı ama ben peşin aldığım için 1100 liraya düştüler ordan da ben biraz pazarlığa girdim :)

Geri