Scudo Sports

Carraro CR Race 062 hakkında yorumlarınız nedir?

Tepki
5
İsim
Murat
Bisiklet
b'Twin
Öncelikle iyi günler Btwin rockrider 520 bisikletimle başladığım bisiklet aşkına yolla devam etmek istiyorum aklımda cr race 062 var sizde nasıl alınırmı? Aranıza yeni katılıyorum bu arada şimdiden teşekkürler hayırlı günler.

• Beğen
Tepkiler: Burak_Cakir
Scudo
güzel bisiklet hayırlı uğurlu olsun. hız yaparken dikkatli ol. gözün kestiremediği yerlerde hızını azalt kazalarden uzak dur :)

• Beğen
@Murat VERAL
8.5-9 arasıdır.

• Beğen
@Murat VERAL
Başlangıç için ideal.

• Beğen
@Murat VERAL
Rica ederim bende de 052 var 062 ile aynı kadro-maşa kullanılıyor memnunum, öneririm.

• Beğen
aslında 052 alıcaktım kalmamış mecburen 062 022 de var ama çok amatörce olduğu için 062 yi tercih ettim

• Beğen
ur_996_2939.jpg
Bu bisiklet hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Muadillerine göre biraz daha ucuz ve 2. el almayı planlıyorum. Malzeme ömründen pek anlamadığım için soruyorum; 105 sete sahip olan bu bisiklet her ne kadar kullanıma bağlı olsa da 1500 km ortalama kullanım sonrasında set içerisinde parça değiştirilmesi veya yenilenmesi gerekir mi ?

aslında 052 alıcaktım kalmamış mecburen 062 022 de var ama çok amatörce olduğu için 062 yi tercih ettim

Bu modelin 2019 modelini kullanıyorum. 2000km kullandım 1 kere bakım yaptırdım onun dışında bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim ancak 2019 serisinde shimano 105 setin yeni modeli var. bunda eskisi var diye biliyorum. çok fiyat farkı yoksa 2019 tercih etseniz daha iyi olur gibi.

• Beğen
Tepkiler: Sinan.054
Geri