Scudo Sports

Carraro CR-Race 012

Hakan D.

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Kron
arkadaşlar ilk yol bisikletimi almayı düşünüyorum pek emin olme sindi gibi benim pek bi bilgim yok yol bisikletleriyle sizcasamda bugün bisikletçiyi gezdim ve cr-race 012 içime iyimidir başlangıç için ?

Scudo
Herkese merhaba . mtb bisikletimi satmış bulunmaktayım ve yol bisikletine başlamak istiyorum bugün bisikletçiyi gezdim ve CARRARO CR- RACE 012 içime sindi ama yol bisikletinden pek anlamıyorum siz ne dersiniz ? önerir misiniz başlangıç için ? yoksa benzer fiyatlara daha iyileri varsa onları da söylerseniz sevinirim. hepinize teşekkürler :)

ben o fiyata ikinci el olarak 052 almıştım. eğer sabırla ararsanız size de güzel bir ikinci el bisiklet denk gelebilir. başlangıç bisikleti satın alırken güzel ama satarken çok düşük fiyatlara gidiyor. o yüzden direk ikinci el bişey alıp işten sıyrılın derim ve daha kaliteli donanıma sahip bişey elinize geçmiş olur.

(link) hatta bunu göstereyim. çizikleri var ama fiyatı da iyi hatta adam rs10 jant seti de veriyor yanında. kadro boyu uyuyorsa bi gidin görün derim.

Geri