Miraç Yanar Üye Kayıt 29 Nisan 2014 Mesaj 55 Tepki 12 Şehir Antalya Bisiklet Carraro 8 Mayıs 2014 #1 Bu bisikleti almayı düşünüyorum fakat kadrosu hakkında fazla bilgi yok,kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Bu bisikleti almayı düşünüyorum fakat kadrosu hakkında fazla bilgi yok,kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Berke Road Bike Cyclist Kayıt 21 Haziran 2013 Mesaj 5.252 Tepki 5.223 Yaş 27 Şehir İstanbul Başlangıç 2014—15 Bisiklet KTM Bisiklet türü Yol bisikleti 8 Mayıs 2014 #2 Daha yeni çıkan bir bisiklet olduğu için sanırım forumda henüz alan yok ama fiyatına göre gayet iyi bir donanımı var.
Daha yeni çıkan bir bisiklet olduğu için sanırım forumda henüz alan yok ama fiyatına göre gayet iyi bir donanımı var.
OzgurTeke Üye Kayıt 13 Temmuz 2015 Mesaj 4 Tepki 0 Yaş 46 Şehir Istanbul Bisiklet Bianchi 14 Temmuz 2015 #3 Merhaba ben dün satın aldım. Muhteşem bir bisiklet. Aldığım gibi 15 km sürdüm. Çok konforlu. Boyum 175. Daha önce Salcano Igman Deore 26'ya biniyordum. Bunu aldıktan sonra sanki mercedes e binmiş gibi oldum. Şiddetle tavsiye ederim.
Merhaba ben dün satın aldım. Muhteşem bir bisiklet. Aldığım gibi 15 km sürdüm. Çok konforlu. Boyum 175. Daha önce Salcano Igman Deore 26'ya biniyordum. Bunu aldıktan sonra sanki mercedes e binmiş gibi oldum. Şiddetle tavsiye ederim.