Selam. Pek cevap gelmediği için yeni bir konu açmak zorunda kaldım. Neyse. Özelliklerine göre fiyatı çok uygun geldi. İstanbul'da nerede bulabilirim? Biskiklet de bu:
475 j'den gayet memnunum. Toplamda 100 km'den fazla yol yaptım. Biraz popom ağrıyor o kadar Bir de viteslerin ince ayarlarının yapılması gerekiyor. Hepsi bu. Hafta sonu Üsküdar-Rumeli Feneri yapmayı düşünüyorum 478'in de 475'ten aşağı kalır yanı olacağını sanmıyorum, hatta bir sürü de fazlası vardır
ya gecen ileri motoru aradım bu konu için sadece fiyat bilgisi istedim ama konuşmak mümkün olmadı tavırlarınıda annamadım ya insannar tok satıcı yada mal satmaya niyetleri yok tuhaf davrandılar bende onun dışındaki yerleri aradım ama ellerinde yokmuş izmirden birileriyle görüştüm orda var olmassa izmirden getittiricem seda bisikletti sanırsam
Evet Seda Bisiklet'te vardı sanırım. Ben de İstanbul'un altını üstüne getirmiştim bulana kadar. Bulduğum da sonuncusuydu, ya da öyle olduğunu düşünmemi sağladılar
abicim nasıl aynı model yaa
adamda deore vites yazıyor
sizin resimlerin birinin üzerinde 8 speed diyor.
yani 24 vites.
başka bir başlıkta okumuştum
henüz kataloglara girmeyen ama ucuz bir carraro türemiş
1053d mi öyle bişey . evet miwokların modelini andırıyor. garip bir model adı
millete bunu satıyolarmış henüz sitelerinde falan yok odur o...
Tandem bisiklette aldığınız bisiklet ilk gelen seridendi ve en son o kalmıştı.İkinci parti bu salı günü geldi.Carraro lar çok sınırlı sayıda geliyor.Hala almayı düşünen arkadaşlar varsa yarın bakar ve hangi modellerin kaldığını söyleyebilirim.