- Tepki
- 1
Arkadaslar daha onceden kronxc1000 ıle ılgılenıyordum ama sımdı gozume Carraroyu kestırdım arastırmama gore f/p oranıda oldukca ıyı 875 Tl a geliyor
Sormak ıstedıgım bu fıyata 50 Lira Ustu 50 Lira asagı da olabılır daha ıyı bısıklet varmı?
Salcano NG 303 SRD de goze carpıyor ama carraro daha ıyı gıbı geldı bana
boyle ust duzey bısıkletım ılk defa olucak. gerci 3-5000 €
bisikletı gordukten sonra fazla ust degıl ama benımkıne gore ust
ve carraronun agırlıgı ne kadar umarım 13 un ustunde degıldır 13.5 da olabılır
bısıkletı aldıktan sonra sehırde gunde 100 km cıvarı (zaten yapıyorum ama ayaklarımın dılı olsa ....) yaparak bıraz alıstırıym sonrada ormanlara gıderım
yahu bende durduk yere basladı bu bısıklet hayalı ama ruyalarıma gırdı son 1 haftadır
hep o abılerın yuzunden yanımızdan gectıler jet gıbı ordan basladı ask
ıyıkıde basladı bos bos sokaklarda surcegıme yada tehlıkelı yollara cıkcagıma ormanda fılan gezerım hem daglarada cıkarım ılerde ınıslerde ıyı adrenalın olur
(gercı gorcez adrenalınmı yusuf yusufmu olcak ama neyse)
bıraz faz oldu galıba ama bır anda basladı sızdede boylemı oldu
İleri duzeye gecmek(gercı ben daha gecıcem ama 1-2 sene sonradan bahsedıyorum)
Sormak ıstedıgım bu fıyata 50 Lira Ustu 50 Lira asagı da olabılır daha ıyı bısıklet varmı?
Salcano NG 303 SRD de goze carpıyor ama carraro daha ıyı gıbı geldı bana
boyle ust duzey bısıkletım ılk defa olucak. gerci 3-5000 €
ve carraronun agırlıgı ne kadar umarım 13 un ustunde degıldır 13.5 da olabılır
bısıkletı aldıktan sonra sehırde gunde 100 km cıvarı (zaten yapıyorum ama ayaklarımın dılı olsa ....) yaparak bıraz alıstırıym sonrada ormanlara gıderım
yahu bende durduk yere basladı bu bısıklet hayalı ama ruyalarıma gırdı son 1 haftadır
hep o abılerın yuzunden yanımızdan gectıler jet gıbı ordan basladı ask
ıyıkıde basladı bos bos sokaklarda surcegıme yada tehlıkelı yollara cıkcagıma ormanda fılan gezerım hem daglarada cıkarım ılerde ınıslerde ıyı adrenalın olur
bıraz faz oldu galıba ama bır anda basladı sızdede boylemı oldu
İleri duzeye gecmek(gercı ben daha gecıcem ama 1-2 sene sonradan bahsedıyorum)