Alalı yaklaşık 5-6 gun oluyor.Öğrenci parasıyla bu kadar yeni aldığım için hiç bir parçasında bir değişiklik yoktur.Arka fon biraz ürkütücü gibi.Gelecek zamanlarda inş. güzel manzaralar ve yeni parçalar ile karşınıza çıkıcak.
Güle güle kullanın değişik hallerini de bekliyoruz
Yalnız bisikleti binanınızın bodrumuna bağlamışsınız anladığım kadarıyla.Bu durudmda istenmeyen çiziklerle karşılaşabilirsiniz.Ben sizin yerinizde olsam en azından kapımın önüne koyarım bisikletimi
Teşekkür ederim İnş.
Bınanın bodrumu daha güvenli apartman girişi ve apartman onü daha kötü bazı kendını bilmezler bisiklete zarar veriyor daha oncekı bisikletlerimden biliyorum.
Hayırlı uğurlu olsun Recep. bence bu seviyede ilk bisiklet için kötü resimleme sana bir ara bisikletimin resimlerini göstereyim insan bu kadar sevdiği şeyi bu kadar kötü resmeder mi işin şakası bir yana sevindim senin adına haftaya sana özel bir tur yaparım hava iyi olursa.Face den davetiye yollarım takip edersin.
hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..ön miliniz qr mi vidalı bilmiyorum ama madem zincir kullanacak kadar yanlız bırakıyorsunuz ön mili vidalı yapında en azından çalınma riski azalsın..