Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carraro 417 Turner [Esk]

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
Alalı yaklaşık 5-6 gun oluyor.Öğrenci parasıyla bu kadar yeni aldığım için hiç bir parçasında bir değişiklik yoktur.Arka fon biraz ürkütücü gibi.Gelecek zamanlarda inş. güzel manzaralar ve yeni parçalar ile karşınıza çıkıcak.

(link)

(link)

Scudo
:) Güle güle kullanın değişik hallerini de bekliyoruz :)
Yalnız bisikleti binanınızın bodrumuna bağlamışsınız anladığım kadarıyla.Bu durudmda istenmeyen çiziklerle karşılaşabilirsiniz.Ben sizin yerinizde olsam en azından kapımın önüne koyarım bisikletimi :D

@M.Burak KARADAĞ

Teşekkür ederim İnş.
Bınanın bodrumu daha güvenli apartman girişi ve apartman onü daha kötü bazı kendını bilmezler bisiklete zarar veriyor daha oncekı bisikletlerimden biliyorum.

Hayırlı uğurlu olsun Recep. bence bu seviyede ilk bisiklet için kötü resimleme sana bir ara bisikletimin resimlerini göstereyim insan bu kadar sevdiği şeyi bu kadar kötü resmeder mi :) işin şakası bir yana sevindim senin adına haftaya sana özel bir tur yaparım hava iyi olursa.Face den davetiye yollarım takip edersin.

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan çok güzel bir bisiklet

hayırlı olsun..kazasız belasız sürüşler..ön miliniz qr mi vidalı bilmiyorum ama madem zincir kullanacak kadar yanlız bırakıyorsunuz ön mili vidalı yapında en azından çalınma riski azalsın..:D

Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Güzel bisiklet,hayırlı olsun,güle güle kullanın.

Hayırlı olsun güle güle kullanın en kısa zamandan doğal ortamındaki resimlerini görelim.

yeni parçalarda ilk sırayı spd pedal ve ayakkabıya verin..hatta ilk önce kaskk :) hayırlı olsun..

@ferhat köse
:) bu resımler emanet resimler daha sonra sında daha ii resımlerım inş. :)
Tur için sabırsızlıkla bekliyorum.

Tüm yorumlar için teşkkür ederım tavsiyelerinizi dikkate alıcam

Tüm yorumlar için teşekkür ederim tavsiyelerinizi dikkate alıcam

Güzel bisiklet. Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah. :) Darısı bizim başımıza. :)

güzel bisiklet, hayırlı olsun, doğaya çıkıp daha güzel fotoğraflar çekmeniz dilekleriyle :)

Geri