FENERAY
Üye
- Tepki
- 198
- İsim
- Eray
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Geçen günlerde paylaştğım Carraro Daytona 2924 bisikletimin detaylı fotoğrafları olduğu konuyu sizlere paylaşmak istedim. O an ki acelemden dolayı sizlere güzel ve daha ayrınıtlı fotoğraflar sunamadım
Bisiklet maceram çocukluğumdan bu yana başladı ve 2007 yılında aldığım dolphin marka normal bir bisiklet ile devam ettim. Fakat Üniversite kazanmamdan ötürü o bisikletimi koruyamadım ve 2 sene önce artık kulanılamaz hale geldi. Günümüze 2 senelik süreçte ara verdiğim maceralarıma yeni ve profesyonel bir bisiklet ile yol alma hayallerim için araştırmalarım başladı.
Uzun süren araştırmalarım sonucunda öğrenci olmamdan ötürü bütçemi fazla zorlamayacak fakat gayet beni memnun edecek kaliteli bir bisikleti buldum. 2 aya yakın sürüşlerim ve denemelerimin ardından eskiden de kayıt olduğum fakat ara verdiğim Bisiklet Forum'a da tekrardan geri dönme heyecanını yaşadım. Sözlerimi fazla uzatmadan sizleri "PANZER'imle baş başa bırakıyorum. Değerli yorumlarınız ve beğenileriniz için şimdiden teşekkür ederim