Bazı arkadaşlar satmak için ilan açtıktan sonra burada fiyat uygun mu, satılır mı gibi sorular soruyorlar siz almak mı istiyorsunuz diye sormamın sebebi budur.
İkinci olarak görüş istediğiniz, ancak fiyat performans olarak özellikle belirtmediğiniz için, kadro boyunun size uygun olup olmadığı, vb. konularda yorum bekleyebilirsiniz diye anlaşılabilir.
Kullanım amacı olarak da, mtb kategorisi altında bile birçok sınıflandırma mevcut. Örneğin, hafif arazi, ağır arazi, parkur-yol ağırlıklı ya da yarış amaçlı kullanım düşünülebilir (XC/Trail Race/Endurance konuları). Özellikle kadro karbon olduğundan bu soru önem kazanıyor. Ayrıca aynakolun 2'li 3'lü olma durumu ve ihtiyaç, komponentlerin Shimano Sram karışımı olması, maşanın kullanım şeklinize uygunluğu gibi konular da var. Benim sizden gelen yanıta göre değerlendirme ve önerilerim olacaktı ancak bu durumda konuyu uzatmaya gerek yok, siz bunları aştım ben sadece fiyat-performans konusuna önem veriyorum diyorsanız gereken yorumları arkadaşlar yapacaktır.