Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Carbon Scott

levent koç

Forum Bağımlısı
Tepki
105
İsim
levent koç
Bisiklet
Sedona
merhaba aşağıdaki ilanda geçen bisiklet ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum selamlar..
(link)

Scudo
Bu bisikleti almayi mi dusunuyorsunuz?
Boyunuz-bacak boyunuz nedir?
Kullanim amaciniz nedir?

Bu gibi bilgileri verirseniz ona gore daha saglikli yorum alabilirsiniz.

@9magiko
merhaba bisikleti almayı düşünüyorum..
tek öğrenmek istediğim fiyat-performans bakımından alınabilecek bir model olup olmadığı..
zaten sorumda da belirtmiştim.. ''bisiklet hakkında görüş istedim..'' kaldı ki bu bisikletin resmine baktığımızda ne tür ''kullanım amacı'' olduğu belli..
şimdiden yorum yapacak olan arkadaşlara teşekkürler..

Bazı arkadaşlar satmak için ilan açtıktan sonra burada fiyat uygun mu, satılır mı gibi sorular soruyorlar siz almak mı istiyorsunuz diye sormamın sebebi budur.

İkinci olarak görüş istediğiniz, ancak fiyat performans olarak özellikle belirtmediğiniz için, kadro boyunun size uygun olup olmadığı, vb. konularda yorum bekleyebilirsiniz diye anlaşılabilir.

Kullanım amacı olarak da, mtb kategorisi altında bile birçok sınıflandırma mevcut. Örneğin, hafif arazi, ağır arazi, parkur-yol ağırlıklı ya da yarış amaçlı kullanım düşünülebilir (XC/Trail Race/Endurance konuları). Özellikle kadro karbon olduğundan bu soru önem kazanıyor. Ayrıca aynakolun 2'li 3'lü olma durumu ve ihtiyaç, komponentlerin Shimano Sram karışımı olması, maşanın kullanım şeklinize uygunluğu gibi konular da var. Benim sizden gelen yanıta göre değerlendirme ve önerilerim olacaktı ancak bu durumda konuyu uzatmaya gerek yok, siz bunları aştım ben sadece fiyat-performans konusuna önem veriyorum diyorsanız gereken yorumları arkadaşlar yapacaktır.

@9magiko
neyi aşıp aşmadığımı bırakın siz değilde ben karar vereyim.. burdaki amacınız sorumun özüne cevap vermek mi.. yoksa açmış olduğum konu üzerinden ''ben bunları da biliyorum'' anlamında cümleler kullanmak mı anlayamadım.. valla bence de konuyu uzatmaya gerek yok.. sorum açık ve net... bisikletin fiyat performans skalasındaki yeri nedir? yorum yapabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.. bol pedallamalar..

@levent koç

Alıntı yaparak soru yönelttiğiniz için cevaplıyorum, konuyu da uzatma gibi bir niyetim yok. Buradaki amacım sorunuzun özüne cevap vermek. Ben "bunları biliyorum" gibi bir yaklaşımım yok, yardım etmek amaçlı ve iyi niyetli yazdım 2 mesajımı da, gayet açık bence. Sizin ilk mesajınız:

"bisiklet ile ilgili görüşlerinizi almak istiyorum"

Burada sorunun özü nedir bilmiyorum ancak fiyat, performans, bileşenler, özellikler, görünüş gibi bir konuda özellikle bilgi istiyorum demediğiniz için, ben teknik tarafa yönelik sorular yönelttim. Olay bundan ibarettir, çirkinleştirmeye gerek yok. Dediğim gibi arkadaşlar fiyat konusunda yorum yapabilirler benim yorum yapmak istediğim bir konu değil.

Burada sorunun özü nedir bilmiyorum ancak fiyat, performans, bileşenler, özellikler, görünüş gibi bir konuda özellikle bilgi istiyorum demediğiniz için, ben teknik tarafa yönelik sorular yönelttim. Olay bundan ibarettir, çirkinleştirmeye gerek yok. Dediğim gibi arkadaşlar fiyat konusunda yorum yapabilirler benim yorum yapmak istediğim bir konu değil.

Karbon ikinci el bisiklet almak istiyorsunuz ve 4000TL fiyat. Bisikletini satici nekadar met ederse etsin, sonucda size garanti vermeyecektir.
Karbonun darbe alip almadigini nereden anlyacaksiniz? Eger boyanin altindan ufak bir catlak aldiysa görmeniz imkansiz, karbon alu gibi catlagini belli etmez ve aniden darbe aldigi yerden kirilir böylece 4000TL'de cöpe gitmis olur.
Fiyatina gelince bence ucuz, aceba neden bu düsündürür. Almanyada ayni bisiklet, ayni derken boya olsun donanim olsun %100 aynisi 1600 ile 1800€ arasi ve Türk parasi ile yaklasik 5000TL, ozaman böyle bir bisiklet aceba türkiyede neden bukadar ucuz?????????????????

Alma konusunda ben olsam almayi düsünmezdim. Ayni fiyata yeni ayni seviyelerde olan bisikletler alina bilir.

• Beğen
Tepkiler: levent koç
@levent koç

sadece ''çirkinleşme'' sözünüzü size ziyadesiyle iade ediyorum.. geri kalan tüm yorumlarınız için............ bazan sessiz kalmak da bir cevaptır..:)

@Murat Cömez
Murat Bey ilginiz için teşekkür ederim.. önerileriniz dikkate değer.. bisiklet dün itibari ile satılmış bulunmakta.. satıldığı için de ilgimde kalmadı zaten.. selamlar..

almak istediğim bisiklet satılmıştır.. konu kilitlenebilir..

Geri