Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

''Canyon'' firmasına hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.

kaslagit54

Aktif Üye
Tepki
170
İsim
Aybars
Bisiklet
Canyon
Esenlikler dilerim.

Vaktinizi almamak adına kısa yazmaya gayret edeceğim Saygıdeğer Bisikletsever Dostlar.''Malumu meçhulden reha etme cehdine'' girmeden bu konu hakkında ayrıntılı bilgi ve deneyim almak isteyenlere çevrimiçi olduğum süre zarfında yardım etmeye çalışırım.

İki hafta önce merkezi Koblenz şehri olan Canyon firmasından Ultimate 2014 Triple AL 9.0 bisiklet aldım.Bisiklet full Ultegra,maşa,sele borusu,gidon,gidon boğazı karbon,kadro alüminyum,fizik sele,mavic ksyrium elite ön ve arka jant.Pedalsız ağırlığı 7300 gr.

Fabrikalarından veya internet sitesi üzerinden satış yapıyorlar.

Bisikletin kendisi(pedallar hariç): 1259,67 Euro
Kargo Masrafı:199 Euro (UPS kargo) Bir hafta içinde geldi.
Koruma Kartonu:14,20 Euro
Toplam:3.910 Lira
%18 Vergi: 630 Lira+ 3.910 Lira:4.540 Lira
%18 vergiye kargo ve koruma kartonu kutusu masrafı dahil değil.

Sitelerinde ruble on birli görünüyor.Bana onlu geldi.E-posta yolu durumu izah ettim.Her hangi bir olumsuz ithamda bulunmadım.Gayet nazik bir biçimde hitap ettim.Bir gün sonra benimle irtibata geçtiler.Türkçe bilen elemanlarının yıllık izinde olduğunu Pazartesi günü bana geri dönüş sağlayacaklarını ifade ettiler.Bugün(pazartesi) çok nazik bir hanımefendi geri dönüş sağladı.Telefonda 10 dakikaya yakın konuştuk.Benden firmaları adına özür dilediler.Sitelerini bir internet firmasının hazırladığını,sorunun kaynağının kendileri olduğunu ve bu hatanın benim tarafımdan tespit edilmesinden dolayı firmanın saygınlığı adına kendimin seçeceği bir ürünü hediye etmek istediklerini söylediler.Söz konusu sayfanın en kısa zamanda tashih edeceklerini ilettiler.Normalde bu model onlu rubleye sahipmiş.On birli yazmalarının bir kasıt olmadığını,müşteriyi yanıltmak istemeyeceklerini,hatanın siteyi hazırlayanlardan kaynaklandığını izah ettiler.
Kendilerine teşekkür ettim.Hanımefendinin nezaketi ve kibarlığı karşısında ziyadesi ile memnun kaldım.
Çarşamba günü tekrar benimle irtibata geçeceklerini ve seçtiğim ürünü hediye olarak göndereceklerini söylediler.Tabii ki bu ürün aksesuar veya giyim kategorisinde olacak.

Bende bıraktıkları intiba.Gayet ciddi,titiz,disiplinli,ürünlerine güvenen,müşteri memnuniyetini ön planda tutan kaliteli bir firma.
Karton kutuyu açmak ayrı bir zevkti.Ürünün zarar görmemesi için ellerinden geleni yapmışlar.Karbon maşanın yamulmaması/kırılmaması için araya muntazam bir tahta parçası koymuşlar.Yalnızca ambalajı açmak için 8 dakika çaba sarf ettim.Söküp takma aparatları,jant selektörleri,kitapçık,garanti belgesi ve faturayı da kutuya koymuşlar.Bu arada UPS kargoya da teşekkür ederim.Kutuda en ufak bir hasar yoktu.

Bu vesile ile CANYON firmasına teşekkürlerimi sunar,başarılarının devamını dilerim.

Sürüş zevki ise bambaşka.Bisiklet adeta yolda akıyor.Bisikletimden çok ama çok memnunum.İyi ki almışım.
Hızlı yazdığım için insicamsız ve devrik cümleler sarf ettiysem af ola.

Sağlıcakla kalın.

Scudo
Hayırlara vesile olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim

• Beğen
Tepkiler: kaslagit54
Esenlikler.Dileğiniz için çok teşekkür ederim.Saygılar.

Hayırlı olsun, Canyon yine kalitesini belli etmiş.

Esenlikler.Çok teşekkür ederim.Saygılar.

2 gün içerisinde Allah izin verirse benim de canyon bisikletim geliyor. O kutuyu açmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Heyecanlıyım bu aralar baya.

• Beğen
Esenlikler Sayın Umut Tekin.Yeni bisikletin kutlu olsun.Güzel günlerde kullanman dileği ile.Hoşnut kalacağını umuyorum.Sağlıcakla.

• Beğen
Tepkiler: Umut Tekin
@kaslagit54 bey öncelikle böyle bir Türkçe harika ,mesajınızı keşke uzun yazsaymışsınız zevk aldım okurken.
Gerçekten harika bir bisiklet iyi günler de bol bol pedallayın kazasız belasız ,aksi durumundan böyle kolayca üstesinden gelindiğine çok sevindim saygılar

• Beğen
Esenlikler Sayın Yağız Gökmen.Dilekleriniz ve teveccühünüz için teşekkürler.Sağlıcakla kalın.
Aşağıda fotoğrafı bulunan bisikleti aldım.

(link)

(link)

canyon hastaligi cok hizli sekilde yayiliyor :)

Musteri memnuniyetini on planda tutan firmalar her zaman kazanan taraf olur, goruyorum ki; canyon firmasi da bu konuda cok hassasiyetliymis.

bisikletiniz hayirli ugurlu olsun, gule gule kullanin. :)

merhaba mtb canyon kadro satışı yapıyor mu ?

acaba canyon marka bisikletinizi hangi siteden aldınız?

Siz bisikleti 11'li sistem olduğu için satın aldıysanız eğer 11'li sistemle değişimini isteyin bence... Nazikçe cevap verilmesi, mağduriyetiniz giderilmedikten sonra göz boyamadan başka bir şey değildir. Tabi ki 11'li olduğu için almadıysanız ve sizin için bir önemi yoksa 10 veya 11'li olmasının verdikleri cevap tatminkar olmuş...

hayırlı olsun bana illa para biriktirtip bi canyon daha aldıracaksınız herhalde :)

Galiba bisikletinizin grupseti eski serinin üçlü aynakolu olanı. 2013'ten beri Ultegralar 11'li ama yeni seride üçlü aynakol yok yanılmıyorsam. 3x11 sistem sadece Campagnolo Athena'da ve dağ bisikletleri için olan Shimano XTR'da var bildiğim kadarıyla.

@hasan suna

Evet: (link)

• Beğen
Misyon ve vizyon sahibi firmalar hangi alanda olursa olsun, gerek satış öncesi gerekse satış sonrası verdiği hizmetle müşteriye "iyi ki..."dedirtiyor ve marka değerini hep üst seviyede tutuyor. Güzel günlerde kullanın.

Güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.
Evet yol,dağ ve triatlon kadro satışı da yapıyorlar.Bağlantılar aşağıda;
(link)
(link)
Sol üstte Canyon logosunun sağında yer alan ''shop'' yazan yere tıklarsanız bisiklet modellerini ve kadroları görebilirsiniz.
(link)

Esenlikler,sağlıcakla kalın.

Yakında bisikletimi yenilemeyi düşündüğümden yazdıklarınız önemli bir unsur olacak karar vermem için. Güle güle kullanın...

• Beğen
Esenlikler.Teşekkür ederim.

Bu da ürettikleri 3 kg. 800 gr. lık bisikletleri.

574Z36.JPG

Geri