Scudo Sports

Cannondale'den 2012 Cannondale Supersix Evo 4,950 gr

uçar abi ya o :D

Scudo
bende bu bisiklet ne gider. ucar bu bisiklet falan laflarina kopuyorum, yok arkadaslar ucmaz hic bir yere gitmez ustunde iyi bacaklar olmadan.

Kullandığınız bisiklet 20 kiloluk çelik yığını olursa böyle bir bisikleti gördüğünüzde uçarsınız da kaçarsınız da :)

@Yener Altunbozar

Aynen katılıyorum. Sen 80 kiloysan ve benim gibi 65kg lık bir adamın bacakları gibiyse bacaklarının gücü. Kafadan bisikletine 15kg katmış oluyorsun. 5te bisiklet eder sana 20kg. Çelikten daha ağır.

Lakin çalıştıysan. Kilondan 10kg fazla çekecek kadar güçlüyse bacakların. 15kg'lık bisiklet olucak sana 5kg. İşin özü bu bence.

Sonuçta bilmemkaç beygir motorlu bir taşıt almıyorsun. Bütün güç bacaklarında, bisiklette değil.

Ferhat Bey, bence bu müthiş ötesi alametler için, 10 yıl beklemenize gerek yok. internetten her bireyin yapabileceği kadar basit fakat bir o kadar da zor bir takım işler var, onlarda başarı sağlanırsa insanlar gerçekten hayal sandığı şeyi bir kaç yılda gerçekleştirebiliyorlar, hatta çok daha kısa zamanda ama (1ay ila 5 yıl arasında değişir :D )

Ben güvenipte binemem.

yaa bence evet bisiklet güzel ama o parayı ona vermektense daha hayırlı işlere yatırabilirim evet güzel bisiklet ama beni aşar sadece bakar geçerim :)

dip not : Cervelo r5ca çoook daha güzeeeel

Geri