Scudo Sports

İnceleme Cannondale Super Six Evo Racing Edition

Fatih.acar

Forum Demirbaşı
Tepki
1.114
İsim
Fatih
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Yol bisiklet kullanıcılarının yeni bisikletlerini alırken ve aldıktan sonra yaşadıkları deneyimleri paylaştıkları video serimiz #BisikletHikayeleri'nin konuğu Tufan Sağnak ve bisikleti Cannondale Super Six Evo Racing Edition.

Scudo
Elinize sağlık, gene güzel bir tanıtım videosu olmuş.

@Fatih.acar
Sohbet için biz de teşekkür ederiz. 8 dakika ne zaman bitti anlamadım. Güzel olmuş :asik:

Elinize sağlık :)

Arkadaşlar öncelikle alakanıza teşekkür ederiz [emoji4] Bu seriyi oluşturmamızdaki yegane sebep merak ettiğimiz bisikletlere dair kullanıcı yorumlarına derli toplu şekilde ulaşamamız olmamız. Canyon Endurance yada Ultimate CF yi oldukça merak ediyorum ama iki detay video yada iki kelam yok video olarak. Bu seriyi elimizden geldiğince uzun tutacağız sadece bize yol göstermek açısından incelenmesini yada hikayesini istediğiniz bisiklet var ise videonun altında yorum olarak belirtirseniz müteşekkir oluruz. Sağlıcakla kalın

@hydrocon
Canyon konusunda çok haklısın hocam, malesef türkiyede bu bisikletleri anlatan bir video yok. Ben aldığım Endurance hakkında bir video çekmek isterdim fakat ilk yol bisikletim olduğu için ve bisiklşetler hakkında pek geniş bilgim olmadığı için şu an için yapamam. İlerde bir gün bu eksikliği gidermek için bir video çekmek isterim... Ama öncesinde tecrübeli arkadaşlar ve bu markayı kullananlar ön ayak olsa çok güzel olur..

Geri