Scudo Sports

cannondale headshox a göre 1.5 şaft çapı 90-100 mm 31.8 gidon boynu

vgulgec

Forum Bağımlısı
Tepki
167
arkadaşlar gidon boynum gidonuma uygun değil tırlattım gece gece toplayamadım bisikletimi ....aradığım ürün cannondale headshox maşanın 1.5 çaplı 90--100 mm lik 31.8 gidon için gidon boyunudur .. heryerde yok ---1 haftaya kadar bulamazsam ebayden alacam ..... elinde olan fiyat-marka-model ve 2 adet vesikalıkla birlikte tarafıma müracat etsin :D ;)

hangi markalarda var bilmiyorum ama thomson hope kcnc gibi markalar varsa tadından yenmez :)

(link)

Scudo
arkadaşlar gidon boynum gidonuma uygun değil tırlattım gece gece toplayamadım bisikletimi ....aradığım ürün cannondale headshox maşanın 1.5 çaplı 90--100 mm lik 31.8 gidon için gidon boyunudur .. heryerde yok ---1 haftaya kadar bulamazsam ebayden alacam ..... elinde olan fiyat-marka-model ve 2 adet vesikalıkla birlikte tarafıma müracat etsin :D ;)

hangi markalarda var bilmiyorum ama thomson hope kcnc gibi markalar varsa tadından yenmez :)

(link)

....aradığım ürün cannondale headshox maşanın 1.5" çaplı 90--100 mm lik 31.8 gidon için gidon boynudur elinde olan fiyat-marka-model ve 2 -3 resim ile fiyat bildirirlerse memnun olurum

thomson hope syncros truvativ gibi markalarda aradığım ölçülerde ürünler gördüm nette varsa sizdede tadından yenmez :)

~~~~~~bikaç model resmi~~~~~~

(link)

(link)

(link)

Geri