Scudo Sports

Cancellara'nın bisikletinde motor var iddiaları video.

Bizim gençlik yıllarımızda bir kara şimşek vardı. Maykıl düğmeye bastımı turbolardan ateş çıkarırdı. Önünde ne golyat dururdu ne tecedede nin trenleri. Deler geçerdi a. satiyim. Bu kanserele de bizim zamanın bebesi anlaşılan. Adam nasılda turbolara abanıyor. Drikfçi şahinciler gibi bisikletin ön tekerleri şaha kalkıyor. İyi aile babası kanserele ne yaptın be yavcrucum. UCİ ye kelek yapılırmı. Sonra adamdan kan alırlar kamil kan. misal doping için demek istemiştim...

• Beğen
Tepkiler: Burak Mercancı
Scudo
@Emre İgdelioglu
bende merak ettim, bu motordan nerede buluruz acep :evil::D

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
özel üretim olduğu kesinde :) aylarca ince çalışma gerektirecegindende eminim parçaları çok özeldir

"Cancellara hava yolları"na leke bulaştımayalım lütfen. :)

@mehmetsunu

mehmet dostum,
gözümden düştü lens amstrong ,belgeselini seyrettim national kanalda ,yakın dostlarını bile tehdit etmiş bi adam ,
evet sonunda bi güzel itiraf etti ,iğneci dostu var onu cepten arıyor ,bu dostu lens ' in soyunma kabinine geliyor ve spor ayakkabılarının içine şırıngaları bırakıyor ,tabi anahtar var onda ,çaktırmadan kimse görmeden giriyor iğneci,
benim anlamadığım şu,,
neden kontrol edilmedi lens ,yoksa o kadar sporcunun yarışa başlamadan önce, hepsinin doping kontrolünden geçirilmesi vakit aldığındanmı ,
ben disiplin komitesinde olsa idim alayını kontrolden geçirir ve doping alanında spor hayatını oracıkta bitirirdim ,acıma yok ,
bu arada cancellara yazılması bana hep zor gelmiştir sen türkçe yazmışsın ,,
evet gelelim kancellaraya ,
bu olay gerçek ise gözümden düşer tabi,konuşacak kişi kendisi fabian yani,
evet fabian dostum, konuş konuşmazsan leke üzerinde kalacak kim çıkarıyor bu dedikoduları bilelim ve neden senin üzerine oynanmakta ,
yoksa gerçekmi söylenenler elimizde kanıt yok ,bu iş kenedi ( türkçe okunuşu ile yazdım ) cinayetine dönmesin ,,

@Emre İgdelioglu

emre dostum,
valla bende o motorun peşindeyim ama ondan sonrada adımız çıkar şikeci diye ,,:)

Cancellaraya böyle bir parçanın getireceği katkı, o parçanın ağırlığının götüreceğinden fazla değildir.
"İsviçre Çakısı" böyle şeyler içine girmez.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Kavakkoru
Abi kıskandım ya :D Bizde de öyle bir şey olsa yokuşta ıkınmayız :D

Aşağıda kanıtlarıyla gösterilmiş arkadaşlar, adam hile yapıyor. İzleyin, ikna olmazsanız tekrar tartışırız;

Yalnız bahsettiğimiz adam Cancellara. Sprinti de atakları da tırmanışları da videodaki gibi oturarak yapar genelde. Hatta 2013 Paris - Roubaix'de Sep Vanmarcke'yi sprintte oturarak nasıl geçtiğini daha dün gibi hatırlıyorum..

• Beğen
Tepkiler: Soner Sarihan
Bisikletler kontrol ediliyor diye biliyorum, hadi düzenek gözden kaçsa, düğmesi, tetikleyicisi gözden kaçmaz. Ben sanmıyorum. Ama videoda gruptan kopuşu gerçekten anormal :) Nitroya basıyor sanki mübarek :)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
O kadar yüksek güç sağlayacak motorlar o bisikletlere sığmaz. Kadronun içini tamamen pil ve motorlarla doldursanız bile, kendi ağırlıklarını anca amorti ederler.
%5-%10 güç artışı anca sağlar. Uğraştığına değmez.

Ben olsaydım, Lastiğin iç kısmına jant kısmına düzenek kurar, dışarıdan birisinede son 1-2 km kala kablosuz cihaz ile düğmeye basmasını söylerdim. o düğmeye basınca saklı olan jantın içindeki lastiğin içindeki düzenek harekete geçer hızlanırdım. yarış bitincede devre dışı bırakırdı dışardaki arkadaş kimse anlamazdı.

kimse önyargılı olmasın formula 1 de buna benzer olaylar yaşanmıştı.
ancak videolarda bariz bir güç farkı oluşuyor sanırım kafa karıştıranda bu.
umalım ki gerçek ortaya çıksın ve umalım ki sporcu bu yola başvurmamış olsun.

@ahmetcan44

Ahaha :D

Benim anlamadığım şu. Videoda gösterilen motor, aynakola bağlı olarak çalışıyor. Yani bisikletçinin vites değiştirmeden, aynı kadans ile hızlanma şansı yok.
Aynı şekilde videoda söylenen ise düğmeye bastıktan sonra Cancellara'nın aynı kadansla hızlanması.

Bana sanki bu adam vites değiştirme düğmesine basıyormuş da, aynı kadansla hızlanıyormuş gibi geldi. Bilmem siz ne düşünürsünüz :D

@Kudret Kurtcebe

Sevgili kudret abi bu lan-s denilen herif ceyarın hemşerisi. var gerisini sen düşün. Zaten biraz geçmişini kazısan bunun dedeleri at hırsızı çıkar. Kendindede at suratı var zaten. Yüzünün rabbiyesi silinmiş. Bu tosuna hiç ısınamamıştım adam öyle bir kumpas kurmuşki bütün hakemleri kafalamış. Bizdeki sülün osman misali. Yani işi şansa bırakmamış. Bu yüzden uzun yıllar millet olaya uyanamadı. Çünkü ucunda 100 milyon doları aşan bir servet var. Ama fabyan ı severim. Bu kıta Avrupası terbiyesi almış ergenler kolay kolay yamuk yapmazlar. Adamın sıfatında bir efendilik var. Birde ailesine düşkün. Tam iyi damat profili çiziyor. Bu İsveçli frenkler saat konusunda allame adamdırlar. Serde almanlıkda varya. Bir ara mekanik işine el atmıştır ordan bir icat çıkarmıştır diyorum ben. Valla robani yarışını seyrettimde adam nasılda roketledi öyle şimendifer gibi yarışın sonunda her yerinden duman çıkarıyordu. Yalnız favori olduğundan bisikletinin röntgenini çekmişlerdir. yermi Frengistan çocuğu. Ama harbiden fabyan içkisi, kumarı olmayan böyle efendi bir tip. yapmaz diyorum. Ama lan-s denilen al kapon tipliden sulusunu kurusunu her bir şeyi beklerdimki çıktıda.

çooook alakasız olacak ama adamların dili çok hoşuma gitti , motoşiklata bisikleto mekanizmo

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
İyi ama bu motordan bariz ses geliyor, birisi de demezmi " cancel abi, senin bisikletten sesler geliyo, zinciri mi yağlamadın yoksa" diye :)

Geri