Scudo Sports

Çanakkale - İzmir Sahil Şeridinden 4 Gün 3 Gece (Fotoğraflar)

@ABY

Tabiki burada önemli olan o gün çevre haftası olması münasebeti ile Bisikletliler Derneği'nin gayretleri sonucu köprüden yapılacak olan geçişte daha çok bisiklet severin katılabilmesini sağlamak.Zaman, zaman bu tarihin, bisiklet sorunlarına ilişkin gündeme gelmesinin sebebi olarak daha çok katılım sağlayarak aslında bisiklet kullanıcılarının zannedildiğinden fazla olduğunu yetkililere duyurmak.Bu anlamda Bisikletliler Derneği'nin duyuruları ve çabaları ile o günü iyi değerlendirip sorunlarımıza sahip çıkarak katılımı hep birlikte çoğaltabiliriz..
Zaten bu konuda Tekerlek İzi yazarı Ali Nejat'ın Bisikletliler Derneği'nde yazdığı bir yazının linkini de hatırlatmak için buraya koyuyorum..Saygılarla..
(link)

Scudo
evt 7 haziranda bende katılmak istiyorum bu konuda sağlam çalışalım ve tüm türkiye görsün ve sorunlarımıza care bulsunlar

@halil atalay

Aynen öyle..Eğer kendimizi o gün için bir araya gelebilmeye ayarlayabilirsek zamanla değişecek birşeyleri hızlandırmış oluruz..Sevgiler..

BENDE KAtılırım böyle bir organizasyona yalnız bu aktiviteyi yaparken boşl boş geçmeyelim eğitici öğretici bir sürü de aktivitemiz olsun yanında

@Saruz26

Emin ol, o gün bir araya geldiğimizde, bisiklet için bu güne kadar yapılan en anlamlı aktivite olacaktır.Daha sonrasında hep beraber ormana gidebilir hem bisiklete dair sohbetler eder hem de, dostluklarımızı pekiştiririz..Sevgiler..

helal... sizi kutluyorum hep hayalmdeki bir şey ilk fırsatta yapmak istiyorum...........................

• Beğen
Tepkiler: Saruz26 ve günkut
@karmatte

Şartların ve zamanın uygun oolduğu bir vakit pedallamak dileğiyle....

Çok güzel bir gezi olmuş. Bir gün ben de o rotayı pedallamak isterim :rolleyes:

Geri