Scudo Sports

canakaale-marmaris....arasi yol arkadasi araniyor..ivedi

gezgino28

Edirne-Kudüs turu
Tepki
664
İsim
vizesizgezgin
Başlangıç
1991—92
Bisiklet
Bianchi
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
30.nisan cumartesi sabahi cikisli turuma arkadas ariyorum ilgilenler irtibata gecsin ivedi :)..ortalama iki hafta surucek iki gun felan opsiyonlu..ortalama 80-90 Km daha az da olabilir bazen dahada fazla..cadir konaklmali..geze geze sindire sindire cogunlukla rotaya bagli kalinarak..sahil seridinden donuste otobusle olucak bu uzun yolda ilk tecrube..ama azimli iseyen duvari delermis :)) bu buyuk hayale ulasma yolundaki antreman turu niteliginde oluca

Scudo
Mayıs ayında ve maksimum 9 günlük tur yapmak isterseniz dahil olabilirim.Umarım aradığınız arkadaşı bulursunuz ;) İyi pedallar.

@Migel valla umidimi kesmistim tek gitmeye odaklabiyordum benden :) neyse 30 nisan sabahi geliboludan hareket ediyorum sabah

Mayısın 20 si gibi 9 günlük izin alabilirim.Dağcılık tecrübem var.Uzun yol da yaptım daha önce.Denk gelemeyeceğiz sanırım :) Dinlenerek geçirecektim tatili lakin biri tura gidiyorum derse gitme şansım olabilir :) Tek başıma gitmek istemiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
Aynen bende tek gitmek istemiyorum ama mecburen tek gidicem gelsen iyi olurdu bu tarihlerde arkadas bulmak zor inanki 20 gun erken cikamazmisin..hem ben de dagcilik heveslendim bilgi paylasiminda bulunurduk :)

Bence tura tanımadığın kişiyle başlama yolda görüşürsunuz olur tamam da başta çıkacağın kişi için iyi seçim yapman lazım önce küçük küçük Turlar falan tabi yine sana kalmış ama Otostop gibi değil ya bisiklet dikkat et bence

Arkadaslar 10 gun once turu 1050 km.lik edirne-kesanda baslayan yanliz ve ilk kez ciktigim bisiklet turu bazi ufak tefek aksiliklerle de olsa 14 gunde tamamladim..

20160517_181619.jpg IMG_20160506_173301.jpg

Didim-ortaca arasinda hergun lastik patladi..4 defa..
Turumun ilk gunu kesan sonrasi koru daglarini tirmanirken saglam yagmur yagdi..geliboluda kalmak zorunda oldum..didime giriste hem lastik patladi hem yagmur yagdi 1 gun orda kaldim plan dahilinde degildi..
Turum bittikten sonra oludenizde 1,5 gun dinlenebildim finali saglam yapmam lazimdi. Babdagdan parasutle atladim akabinde tuplu dalis yaptim :)..
Beni en zorlayan rampalar canakkale-ezine arasindaki ve milas rampasi..oludenizide unutmamak lazim...
Kusadasi didim arasi en buyuk rakibim hizimi kesen hakim ruzgardi..
En sevmedigim guzergah..aliaga-izmir arasi..

@vizeli gezgin Geçmiş olsun, artık fotoğraf paylaşımı yapıp, bir tur yazısı hazırlarsınız herhalde :harika: Ancak o kadar yükle ve o sele ayarıyla sürüş eziyete dönüşmedi mi sizin için? Turla ilgili yaşadığınız deneyimleri paylaşırsanız çok iyi olur, selamlar, ayağınıza sağlık tekrar :tskler:

Tur guzargahi...kesan...gelibolu..lapseki..canakkale..ezine..ayvacik..asos..behramkale..kucukkuyu..akcay..ayvalik..sarimsakli plaji..aliaga..yenifoca..eski foca..izmir-konak-gaziemir...torbali..selcuk..kusadasi..soke..didim..milas..yatagan..mugla..koycegiz..ortaca..dalyan..gocek..fethiye..oludeniz

@ÖmerMurat ..tesekkur ederim bende..ya ben aslinda yazmayi pek sevmiyorum ama birseyler yazayorum ve resim yuklucem.lakin sele ve gidon ayarindan olsa gerek sol son iki parmak hala daha uyusuk ve duyarsiz..sag elimide sikamiyirum zamanla duzelcek sanirim ;)

Helal olsun... :harika:
Tuzu biberi olmuştur aksilikler diyelim, pedalına sağlık...
Evet evet, fotoğraf destekli tur deneyimlerini anlatan bir yazı bekliyorum ben de.. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: gezgino28
@ozalkadir ..yuk ve denge problemi yasadim :) sarimsakli plajinda kopekler cadira dadandi..fethiye merkezde cami avlusunda yankesici az kaksin carpacakti :). Fethiyede yine benzinlik kenarinda kaldim..sabah patron firca atti pompacilara

@Sebahattin Gerceker ..yazmaya calisayim bakalim fotoda yukleyecem..bu arada bu tur kendime guvenimi getirdi nasip olursa 2 sene sonra fethiye-hatay samandag yapicam..sonraki 5 sene sonra da en buyuk hayalim bisikletle japonya

IMG_20160507_200057.jpg

Arkadaslar yeni bir konu actim bu turumla alakali

Yeni konu actim sayilir..kesan-oludeniz arasi foto ve yorumlar diye beklerimmm..

Dosyalar

• IMG_20160508_140650.jpg
    IMG_20160508_140650.jpg
    60,7 KB · Okunma: 29
  • IMG_20160511_094331.jpg
    IMG_20160511_094331.jpg
    98,7 KB · Okunma: 29
  • IMG_20160516_151655.jpg
    IMG_20160516_151655.jpg
    85,1 KB · Okunma: 29
  • IMG_20160517_202235.jpg
    IMG_20160517_202235.jpg