Scudo Sports

Çalışma sahası Bıçkıdere - Göçbeyli 13 eğimler 6-13-20-27 Ekim

@Ertuğrul Mengi

ertuğrul iyi ras geldik,
şöyle yapacağız dudulludan çıkacağız ,27 ekimde offroad olmaz, aynı etabı yapacağız dudullu -şile rampaları ve kömürlük -bıçkıdere ve göçbeyli ,şimdi eğer saat tam 08.30 da bostancı ,iskeleye gelirsen beraber 9 km sonra çıkış noktasına gideriz ora dudullu kavşak bütün çıkışlar oradan olacak bu kış,,
oraya kerim, erkan ve sinan gelecek ve kareye atayda gelecek o da bostancıda olacak saat 08.30 da evet 27 ekime ayar çekeriz, havaya bakar tabi.yağmur olursa iptal , bu topik bitecek zati kış topiğine geçeriz orada kasım ayı turlarına bakarız artık,,

Scudo
Bugün Kudret abiye rastladığımız cidden iyi oldu. Yolda bir kaç bisikletçi daha gördük herhalde bütün bisikletçiler hafta sonu Anadolu yakasının köylerine gidiyor. Ertuğrul'un dediği gibi Ballıca - Göçbeyli ayırımında bir müddet off-road'da gidip MTB'ci arkadaşlarla ayrıldık. F1 dönüşü tofaş'lı magandalar Ertuğrul'a bayağı yaklaşıp küfür falan etti yokuş aşağı inerken hani adam dokunsa Allah gecinden versin çok kötü kaza olabilirdi. Bu magandalar F1 karşısındaki alanda drift atan elemanlardan. Ben de bugün ilk defa Göçbey'liye gelmiş oldum.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kudret Kurtcebe
tamam kudret abi ben sizlere uyarım elimden geldiğince inş. en kısa sürede bir tur yapalım 40 50 km ler az geliyor iyice tadına varayım +150 yede zorlarım daha önce dağ bisikleti ile herhaftasonu 100-150 km yapıyorduk yolda da yapmak istiyorum ilgilendiğiniz için teşekkür ederim :)

• Beğen
@murataslan

27 sine 100 km lik bıçkıdere olur ama o gün hava yağışlı olursa iptal,,

@Alper Ugur

alper dostum plakayı alıp trafiğe vermek lazım ,,şikayetçi olunursa icabına bakarlar ,birde galba jandarmanın baktığı bölge olması lazım ora ,gerçi tam bilmiyorum

evet bu pazar bisiklet bi bakıma gidecek ,fren teli artık bitti o değişecek arka balatalar hala iyi ,,başka sorun yok ön fren papuçları sağlam ,
yeni bir bisiklet alınsada onuda bi güzel eskitirimde ,en iyisi elimdekine devam, bakım artı keş para olursa bi gün değişim yaparım,
slx 48 dişli ayna kol 460 lira ,ama benim arka boru çapı çok kalın ona göre kelepçeli ön aktarıcı,artı zincir gidecek ,ve de ruble ,sram 9 lu fena değil iyi mal çıktı,,

(link)

evet demirbaş çalışma sahamız ,13 eğimler,,duvar rampalar düzü sevmeyiz bize ne gerek sabiha yolu ,,,

ilk kez buraya gelecek dostlarıma burada yardımcı olacağım şile rampa bitiminde bekleyeceğim yorulmalara göre dinlenme süreleri fazla olacaktır ekipte kerim-ve sinan kesin ikili partner olacak ve süratli gideceklerdir ,bu etapta asla durma yapmadan göçbeyli markete kadar tüm rampalarda basacaklar ,,burada çok çalışacağız,akabinde çalışa çalışa nisana geleceğiz ve bi adet tavşanlı -boyalıca olacak,etaba hazır olanlar ile gideceğiz...evet erkan ile atay partner olacaklar bu etapta durmadan basacaklar dudulludan ta göçbeyliye kadar ekipte 4 adam sürata hazırdır, ve kesin süratlidirler,,sinan-kerim-erkan-atay,,
ertuğrul gelirseki tavşanlı galibidir o da 28 lere dahil olacaktır --ekipte süratli 26 cılar kerim ve sinan dır süratli 28 ciler ise erkan-atay-ertuğruldur,,

evet bi dahaki çalışma tarihimiz 27 ekim pazar bıçkıdere-göçbeyli hattı 60 km ye eşdeğer etap,,havaya bakıyor,,offroad yok,,

(link)

ayın 27 sine malesef yağmur öne çekerim hazır olanlar ile direk dudulludan bi daha basarız ,frenleri ct yaptırırım ,evet ayın 20 sine bu pazar hazır olanlar olursa antremana devam ,,,

(link)

evet 20 si iyi,,hazır olanlar olursa yaparız saat 09.00 da dudullu çıkış ,üst üste patlatırız göçbeyliyi,,sabah rüzgar 8 km bu çok iyi ,,öğlen rüzgar 21 km , ısı 20 derece koşullar çok iyi,,

yarış dediğin budur ,,evet oyun olarak yapılmış,,

bu da gerçeği,,

Abi,tabiki gelicem look spd pedallar yola cikmis ama araya bayram girdi bayram sonrasi teslim olur.Ozellikle offroada girmeden onceki rampalari cok ozledim siki egim var orada..)

cancellara ' nın trek' i ,vay anam benim ,sen nesin be yahu..spartaküsmüsün nesin yahu,,

@M.atay

atay 27 sine yatar ,yağmur sağanak 20 sine ayar çekeceğiz ,üst üste olacak bakalım gelen olacakmı ,,

evet ekim ayının 6 sında yağmur yağdı çalışma olmadı ,ama 13 üne bıçkıdereyi affetmedik 100 km lik güzergahın 60 km ye eşdeğer etabında çalışma yapıldı ,,asla durulmadı dudullu çıkış göçbeyli son,bundan sonra sadece çıkış noktası dudullu baz alınacak ve final göçbeyli küçük markette bitecek ,,
bir amatör performans bisikletçisinin bileceği ufak tefek teknik ayıntılar olmalı,,bunlar spd pedal ayrıca arkaya sırt çanta alınmaz bu çanta adama 160 ıncı km den sonra tonlarca kaya ağırlığında gelir, kalbe zararı vardır, korsan hasan bu yüzden ,kalbinden zarar gördü, ritim bozukluğu oldu hasanda ,,

@Kudret Kurtcebe
ben varım bu pazarda bu pazar iyi derece yapmak istiyorum 2 saatte almak niyetindeyim göçbeyligini

@Erkan Közen

o.k erkan 2 saate indirmeye çalış
ben saat 09.00 da dudulluda olacağım evet bu pazarda takılalım bakalım nasıl olsa çabuk bitiyor işimiz...
göçbeyli ahalisi artık bizi tanıdı,,:rolleyes:bir de bıçkıdere,,

@Kudret Kurtcebe
aynen kudret abi decathlonda ufak bisikletçi çantaları var gayet kullanışlı. 12 küsür lirada fiyatı var bence olmayanlar temin edebilir

• Beğen
@murataslan

ufak bel çantası murat dostum yalnış anlaşılmasın bende var kadıköyden aldım, esasında erkanın yaptığı en doğru harekettir bisiklet formanın arkasında taşır malzemesini ,bende bel çanta orta boydur ,ama ağır değildir içinde sadece pompa var ve çıkın ,fazla ağır olmaz ,amatör performansçıların uymak durumunda olduğu tek olay ufak orta boy bel çanta sırta değil sırt çantası kesinlikle hammallıktır ve adama rampada yüktür,,

arkadaşlar paşaköy kurna yolunda viaporta 4 km kala ballıca sapağı var, oradan ne zaman geçsem hep köpeklerle başım belaya girmiştir. Bugün 5 tane yol kenarında 10 civarı sırtta vardı inmek zorunda kaldım bisikletten.. köpekleri ıslıkla zor ikna ettim :) Yolunuz düşerse o taraflara aman dikkat...

@zekeriya usta

köpek meselesi bana ait ,zekeriya dostum ,bu geçen pazar göçbeylinin köpeklerini besledik, bıçkıdere köyünde köpek yok ve kervansaraydada ,şile rampalarında köpek yok ,evet göçbeyli çıkışında bir köpek havladı ama zati antreman bitmiş idi..fakat sinan dostum hızla kaçmaya çalıştı, şimdi sinan dostuma dedimki ,köpekten kaçılmaz ,içimizdeki köpek korkusunu yenmek durumundayız, köpekler olacak tabi ,bizim sürat yaptığımız güzergahta allahtan bi tane köpek yok, aksi takdirde hız kesmek durumunda kalıp köpekleri beslemek lazım bu da vakit kaybı,,

Pazar
(link)Açık. Yüksek: 18C. Rüzgar Hızı: 10-15 KM/S. Rüzgar Yönü: Doğu.

Pazar Gecesi
(link)Açık. Düşük: 10C. Rüzgar Hızı: 5-15 KM/S. Rüzgar Yönü: DKD.

erkan hava ideal ,bakalım bozacakmı ,perşembe -cuma yağmur,,evet bakalım gene bıçkıdereye ,sinan ve kerimden ses yok,,atay herhalde bisikletini almadı ,,

kudret abi malum bayram haftası... sinan hafta sonuna kadar yokmuş, bende bi aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum abi bakalım :)

@Kerim A.

o.k zorlama yok..çalışmak isteyenler gelecek erkan zati demirbaş he babam çalıştı orada ,
evet ayın 27 sine hava sağanak yağış son bi kez daha yaparız ve kapatırız ekim topiğini,,ondan sonra gene geçen seneki gibi 5 aylık topiğe devam bakalım bu kış kimler bizle çalışmaya gelecek, bıçkıdere-göçbeyli etabında ,evet herkesin bayramını kutlarım,,

evet ayın 20 si son çalışma ,ondan sonra bura kapanacak ,aşağıdan devam edeceğiz bura tam 5 aylıktır..

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=123219&page=7

Geri