Scudo Sports

Çalıntı Sedona

crx912

Üye
Tepki
7
İsim
mahmut
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Bmx
10.07.2011 tarihinde Eskişehir kanatlı avm önündeki demirlerden fotoğrafta görünen bisikletim çalınmıştır, gören arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim. özellikleri: Siyah SEDONA Borla 18'' kadro, corratec jant seti, scott gidon boğazı, tourney aktarıcılar, abr sele borusu, selle royal sele, borla bar-end'ler, xcm kilitsiz maşa. Zoom parlak gri gidon, markasız gri fren ayaklarından ve sele üzerindeki yanık izinden ayırt edebilirsiniz. ilgilanirseniz çok sevinirim arkadaşlar, şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
Bu cumartesi Bursa-İnegöl'de bisiklet pazarında bir çocuk geziyordu bu özelliklere sahip ve kadro rengi aynı bir bisiket gördüm.İnegöl fazla büyük yer sayılmaz o yüzden İnegöldeki bütün bisikletleri hemen hemen bilirim kimindir nedir yani bu bisiklet eski ve hiç görmedim daha önce. belki sizin bisikletiniz olabilir..

Yardımcı olduysam ne mutlu.

• Beğen
Tepkiler: crx912
öncelikle geçmiş olsun.
bu gibi yerlere yani avm denilen yerlere neden böyle pahalı bisikletlerle gidiliyor anlayamadım.hırsıza kilit dayanmaz.
illaki bisikletle gidecekseniz,ucuz ikinci bisikletiniz olsun,çalınsa arkanıza bile bakmazsınız.
hırsızlık konusunda Eskişehir baya bir önde,lütfen ve lütfen,pahalı bisikletlerinizi kilityeyip başından ayrılmayın.
sizin kadar bende üzülüyorum,bu gibi çalıntı haberlerini okuyunca.lütfen ikinci bisiklet edinin ucuz olsun.
birkaç yıl öncebununla ilgili konu açtığımda çok eleştiri aldım,ikinci ucuz bisiklet kullanmam diye.asıl bisiklet çalınınca daha mı iyi oluyor.?
kaan erkin arkadaşım,tekrar geçmiş olsun,umarım bulunur,umarım bana kızmazsın yazdığım yazıdan dolayı.
çalıntı haberi görünce tüylerim diken diken oluyor.sizn kadar bende üzülüyorum bir bisiklet sever olarak,saygılarımla.

Çok teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm, inegölün küçük bir yer olmasından dolayı umutlandım, konu içerisinde bisikletin resmi var(görünüyormu tam emin değilim) oradan bakarak emin olursanız ve tekrar gördüğünüzde bana ulaşırsanız çok sevinirim, numaram da mevcut konu içerisinde. veya size ulaşabileceğim bir numara vs verebilirseniz...

Bisikleti kendim topladığım için faturası yok fakat şase numarasını almıştım, çalındığı gün polise gidip tutanak tutturmuştum bulunduğunda hak sahibi olabilirim, siz eğer bisikleti tekrar görür de o bisiklet olduğuna emin olup polise haber verebilirseniz çok çok sevinirim, hemen ilk otobüse atlar inegöle uçarak gelirim, tekrar teşekkür ederim.

Timur bey öcelikle söyleyeyim mesajınıza kızmadım, söylediklerinize katılıyorum fakat o gün acelem vardı. bıraktığım yeri bilmiyorsunuz, gerçi bu bir savunma olamaz hiçbir şekilde bırakmamam gerekirdi ama inanın bıraktığım yerde geldiğimde insanlar oturuyordu ve oradan dakikada 100 insan geçiyordur rahat... bisikleti 6 ay uğraşarak toplamıştım emeklerim maddi değerini aşmıştır şu an dandik bir bisikletim bile yok durumumu siz düşünün... yine de teşekkür ederim, tekrar söylüyorum mesajınıza kızmadım...

• Beğen
Tepkiler: Kaan Bayhan
İnşallah bulunur abi :/
Görürsem eğer, direk seni ararım.

• Beğen
kanatlının dışarıyı gören güvenlik kamerası varsa inceletin, yoksada mobese vardır mutlaka o tarafta. çok işlek yer orası kafayı kaldırıp direklere bir göz atın. illaki bir kameraya yakalanmıştır

Öncelikle geçmiş olsun, umarım bisikletinizi bulursunuz. Artık bu Eskişehirdeki çalıntı haberlerinden gına geldi. Şehir olarak hırsızlık olaylarında başı çekiyoruz.

@timurdigital aynen katılıyorum. Şahsen ben öyle yapıyorum. Eğer çarşıda bir işim varsa ve kilitlemem icap ediyorsa, eski bisikletimle gidiyorum.

• Beğen
2. bisiklet şart oldu nasipse.arkadaşlar ban mı öyle geliyor ama eskişehir bu hırsızlık konusunda feci biyer sanki.geçmiş olsun kardeş özcan beyin dediği gibi öyle kalabalık yerlerin ya mobesesi olur inceletirsin ya alışveriş merkezinin kamera kayıtlarını rica et.bu işi polis yapabilirdi ama anlamıyorum sanki bisikletin pahalı olduğunu vurgulasaydın polis belki daha fazla mı ilgilenirdi ? sadece bi fikir

• Beğen
kanatlının kamerasına bakmak için olayın üzerinden 1 ay geçmemiş olması gerekiyormuş, ayrıca açıkça söyleyeyim polis hiç "sallamadı" arkadaşlar. özcan arkadaşım ilgin için teşekkür ederim. bugün tutanağımı alıp karakola tekrar gideceğim belki ilgilenirler...

ilgine çok teşekkür ederim, bugün karakola gidip bi şansımı deneyeceğim...

Gerçekten bu haberleri gördükçe inanılmaz derecede üzülüyorum :( Çok geçmiş olsun İnşallah bulunur...l

• Beğen
Benim ne kadar üzüldüğümü siz düşünün artık...

Geçmiş olsun, umarım bulunur, doktorlar caddesinde görüyordum ben bisikletinizi, tekrar görürsem tanırım muhtemelen.

• Beğen
Aynen o bisiklet gördüğünüz, ben hergün çarşıdayım fakat görmedim, Kaan bey inegölde gördüğünü söylüyor bakalım inşallah odur :( ben de başka bir şehire götürüp satmış olabileceklerini düşünüyordum zaten. İlginiz için teşekkürler...

Eskişehir bisiklet konusunda en gelişmiş bisikletin en yaygın olduğu bir şehir , orada böyle olayların olacağını hiç zannetmiyordum. Aksine sürekli övdüğüm bir yer. Ama insanoğlu işte çiğ süt emmiş.. Geçmiş olsun kardeşim.

• Beğen
Eskişehirde bakkala girmek için bisikletini bırakırsan cıktıgında yayan donersin eve o derece hızlıdır hırsızlarımız sağolsun. bugune kadar calınıp bulunan bisikletlerin cogu kuyudibi mahallesinin oralardan cıktı. isterseniz o taraflarda biraz bakının ama dikkat oraya tek basınıza gitmeyin. hatta varsa ailenizde yada tanıdıklarda polis asker vs gibi bir tanıdıkla gidin. eğer o taraflardan cıkmazsa bisikletinizin malzeme listesinin ve fotografının bulunduğu 15-20 tane cıktı alıp ufak mahalle bisikletçilerine dağıtın. götüren kişi eskişehir gibi küçük ve bisikletçilerin birbiriniz az cok tanıdıgı bir yerde kolay kolay binemez ona. mecbur parca parca veya komple satmaya calısacaktır. geçmiş olsun umarım bulunur.

• Beğen
bisikletim hala bulunmadı gören olursa bana ulaşsın lütfen :(

Geçmiş olsun inşallah bulunur :( ben de daha yeni aldım böyle haberler duymak gerçekten üzücü ...

• Beğen
Geri