Scudo Sports

Çalıntı olabilirmi?

mustafa tanrıverdi

Daimi Üye
Tepki
231
İsim
Mustafa
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Herkese merhaba,
Sahibinden sitesinde linkteki bisiklet satılıyor sıfır gibi deniliyor, niye sattığını da belirtmemişler acaba çalıntı olabilir mi? Almak istiyorum ama kimseninde günahına girmeyeyim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Scudo
Çalıntı değil sanırım ancak 2012 model olması benim dikkatimi çekti 6 yıllık zamanla oluşacak yıpranmayı da hesaba katın bence

Bisiklet yanlış bilmiyorsam forumdan bir arkadaşımıza ait. Seneden dolayı fiyatı normal.

@mustafa tanrıverdi Neden çalıntı diye düşündünüz ki? Çalıntı bisiklet ilanları(irtibat tel yok, kapora talebi var, fotoğraflar kopyala yapıştır, yanlış bilgiler veriliyor vs. vs.) kendisini her haliyle belli ediyor zaten o sitede...

Scott olduğu için 2 bin TL'den falan mı başlaması gerekiyor 2.el fiyatlarının :)

Bu arada diğer ilanlarında farklı bisikletler de var, ilan sahibi bisiklet alıp satıyor. (link)

@mustafa tanrıverdi foruma sormak yerine sahibine neden satıyorsun diye sorsanız ya :) çalıntıya hiç benzemiyor

S a.İlanlarım içim şüphe duyulup böyle bir başlık açıldığının yeni farkına vardım[emoji3]

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri