Scudo Sports

Çalınan Carraro sportive 220

appendix

Forum Demirbaşı
Tepki
1.056
Bisiklet
Bianchi
12.3.2018 tarihinde Lüleburgaz Kırklareli'nden carraro sportive 220 bisiklet (selesi selle royal comfort sele ile değiştirilmiş, elcikler siyah turuncu silikon elcikler ile değiştirilmiş ve arkasında yeşil-siyah heybe çantası ile, ön sepet hariç-matara kafesinin yanında pompa yatağı takılı olmak üzere) çalınmıştır.olayın polisiye ayrıntılarına gerek girmeden çalıntı mal alışverişinin suç olduğu üzere forum üyelerini bilgilendirmek isterim. umarım bu vb tatsız olaylar kimsenin başına gelmez, can güvenliği kadar mal güvenliği de önemlidir...herkese selamlar.
.
30367980266_7a8d86859d_b.jpg

Scudo
Buraya zaten çalıntı ilan koyamazlar..Sahibinden,letgo gibi sitelere koyabilirler..Şansınız varsa,oralarda görürsünüz..Yoksa,geçmiş olsun..
Bir de şunu söylemek lazım..Çalınan bisikletinizin nasıl/nerede çalındığını belirtirseniz,ona göre bisiklet kullanıcıları da önlemlerini alabilirler..Çünkü kilit kullanmayan,doğru kilitleme yapmayan veya bisikleti dışarıda bırakan kullanıcılar var..

@ahlaksız geçti gitti zaten.bisiklet apartman içinde su borusuna kitli duruyordu ( ve aynı yerde 2 tanes kitli-2 tane kilitli olmadan duran bisiklet mevcut), aprtman girişine bakan kamera mevcut (ama çalınma zamanı 2-3 gün arızalı olduğu söylendi) ve dış kapıyı kapamamakta ısrar eden komşular mevcut(birinin evi soyuldu halen ısrarcılar).velhasıl kelam hırsıza kilit dayanmadığı gibi bundan sonra:
1.bisikleti iş yerinde depoya kilitlerim (herzaman elimin altında olmaz)
2.çocuklara katlanır almıştım eve çıkarıp indiriyorum-kendime de alırım(şimdiye kadar almamam 100kg olmam)
3.mahalle bisikletçisinden 150-250 tl ederinde bisiklet alıp çalınırsa da üzülmemek(2-3 ay spor salonu aidatı ödedim derim)

bu şıklardan birini uygulayacağım...

@appendix
Bisikletle Türkiye yollarında kaza yapmak saniyelik bir durumsa,bisikletin çalınma durumu da böyledir..Ne kilit,ne kamera,ne de eş dost size yardımcı olmaz..
Ben bisikleti banyoda duvara asıyorum:)
Bende 2 sene carraro 224 kullandım..Sağlam,iyi bir bisikletti..

Geri