Scudo Sports

çalınan bisikletim hakkında

Mesut Ferhat Akbaş

Aktif Üye
Tepki
25
Bisiklet
Merida
merhaba arkadaşlar geçen hafta yani 9 eylülde bursa carrefourdan bisikletimi çaldılar bursadaki arkadaşların görürlerse haber vermelerini rica edecem ben size bisikletin belirgin özelliklerini yazayım

BİSAN - APENNIN

metalik gümüş, kırmızı alxrims2100 jantlar, rstçapat4 ön maşa, arka attırıcı deore, sigma km saati var ama mekanizması bende, pedalda carpiyer var plastik, 8 cm düz boynuz var "kav" yazıyodu aleminyum, lookin silikon sele var,

gören duyan arkadaşların

ferhatak@hotmail.com
05055755889
05425316926

adres ve telefonlarına bilgi verirse çok sevinirim

Scudo
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah bulunur fakat Resim koyarsanız Bursa'daki arkadaşlar için çok daha iyi olur.

geçmiş olsun nasıl çalındı acaba kilitlememişmiydiniz eğer kilitliyse carrefour da çalınması düşük bir ihtimal

Ben geçenlerde İstanbul-Yenibosna Koçtaş'a gittim. Tam bisikleti elektrik direğine kilitleyecektim ki güvenlik geldi. bisiklet için yerleri olduğunu söyledi. Gittim yere ön tekerin takılacağı bir yer yapmışlar. Oraya ön tekeri soktum ve sadece ön tekeri oraya kilitledim, fakat çalmak isteyen olursa isterse bir dk. içinde sadece ön tekeri bırakıp mandalını sökerek geri kalanı çalabilir. Bu sebepten dolayı güvenlik ile biriz münakaşa ettim. Kendisi biz sürekli buradayız, devriye atıyoruz kimse çalamaz dedi fakat diyelim ki başka birisi gelse bisikletin kilidini bir şekilde açsa ne bilecek benmi geldim veya başkası mı? Benim simamı ezberlemesi lazım.

Geri