Scudo Sports

Çalınan 10 adet bisiklet

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Serkanım geçmiş olsun,

Bu arada yönetici arkdaşlar 2. sayfa 17. mesajda yeralan model isimlerini ve fotoğraflarını ilk sayfaya alırlarsa daha faydalı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
serkan abi çok büyük geçmiş olsun.:(

aklımızda olsun, geçmiş olsun :(

Giant ve Marin görürsek buraya raporlarım ;) Çok geçmiş olsun elbet bulunucak onların alıcısı bizim gibi güvenilir insanlar olacagı için kolay bulunucaktır buna inanıyorum:eek:

Geçmiş olsun,
Sezonluk ve zor kazanılan bir sektörde çok acı, gerçekten çok üzüldüm ankara'da bizde araştırırız.
Tekrar tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Yazıcı
Yazık olacak arkadaşlara, çünkü gerçekten pek te Türkiye'de olmayan modelleri çalmışlar. Haydi bakalım herkes araştırsın, duyursun etrafa.

• Beğen
Tepkiler: sadana
@aybarssurucu

Yazık olacak arkadaşlara ???????

yorumsuzz......

@sadana

Serkan'ı bisiklet camiasında herkes sever, sanırım yakalandıklarında arkadaşlara kimse acımayacaktır.

Adana usulü desem

Ha bu arada arkadaşımız yeni sanırım, yazdıklarımdan somurtacak bir sonuç çıkardığına göre... Adana'da etrafta biraz soruştur bakalım ne diyecekler.

• Beğen
Tepkiler: fecredall
Serkan Abi geçmiş olsun.

Umarım bulunur. Ben buralarda bizimkiler de İzmir'de bakarlar gelen gidene.

Hayırlı işler...

Serkan geçmiş olsun. Umarım kısa sürede bulunur bisikletler.

@aybarssurucu

Yo arkadaşım yazık demenizi anlıyamadım...sonra anladım...O yüzden...kusura bakma...Ama tr de hiçbirşey olmaz...İyi forumlar...

Tekrar kusura bakma .....:)

inşallah en kısa zamanda bulunur bisikletler...çok yazık oldu...ülkemizde insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar..30 liralık içki için hayata kasteden mi dersin yoksa bisiklet hırsızlığı mı ......
gözlerim bu bisikletlerde olacak...inşallah bulunabilir..

Gaçmiş olsun kackarım, arkadaşlar birde kadro dizaynlarıda farklı bu bisikletlerin olası boya değişiminide göz ardı etmeyin.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri