Scudo Sports

Çadırda Uyumak ?

@Emirhan Kaya

Ben de aynı şeyi düşünmüştm :)
Gerçi o kadar çok tur okudum kimsenin başına böyle bir şey gelmemiş. İnşallah bizim başımıza da gelmez :)

Scudo
@Batuhan İŞBİLİR

Teşekkürler size ve herkese değerli fikirleriniz için gerçekten çok yararı oldu daha da bilgilendm :)

Bir öneri de benden gelsin. Madem 6 kişi kalacaksınız hepinizin bisikletlerini bir ağaç etrafında yuvarlak yapıp öyle kilitleyin. Yani birinin arka tekerleği ile diğerinin ön tekerleği. Tabi kilitleri kadronun arka çeki borularından da geçirmeyi unutmayın. Çalınma girişimi durumunda sonra sadece jant ve lastiklerle kalakalırsınız ortada.

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
@Önder Tarım

Mantıklı bir çözüm muhtemelen böyle yaparız. Çok teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
çadı kampında kalmayı düşünüyorsanız muhtemelen 6 erkeği almazlar.
kalacağınız yeri belirleyip giderseniz iyi olur.

• Beğen
@CEM KILINÇ

Neden almasınlar ki bir çadırda kalmıcak heralde 6 kişi ?

Kamp alanında kalmayı düşünüyorsanız, güvenliği çokta problem etmeyin. Ayrıca 6 erkeği normal şartlarda alırlar, hiç bir sorun olmaz.

Doğa sporları ile uğraşan birisi olarak şunu belirtebilirim; nöbet sistemi işin en güvenli yanıdır. Fakat neticede yola çıkıyorsunuz, nöbet falan işleri zor geliyor insana, bisikletleri kilitleyebilirseniz vurun kafayı yatın derim, yok kilitleyemezseniz hayırlısı deyip yine yatın =)

Hocam ne olursa olsun, küçükte olsa riski var. Nasıl bir yöntem izleyeceğin, senin karakterine, rahatlığına bağlı. Kimi adam aman be der yatar, kmisi misina bağlar, kimi bisikleti klitler. Sende yola çıkınca kendi tarzını geliştirirsin eminim ki =))

Şimdiden bol maceralar.

• Beğen
@Bora Borahan

Doğru diyosunuz yola çıkınca devamı gelir elbet zaten ben de ufak bir bilgi istiyodum konunun bu kadar büyüceğini tahmin etmemişstim fakat sağolsun forumda arkadaşlar abiler çok yardımseverler :)

Teşekkürler iyi dilekleriniz ve fikirleriniz için :)

• Beğen
Tepkiler: Bora Borahan
arkadaşlar almama gerekçeleri 6 erkeğin diğer kampçıları rahatsız edebileceği gerekçesidir. özellikle ailelerin bulunduğu kamplarda.
bunu tecrübe ettiğim için yazdım.(bkz:ölüdeniz karavan ve çadır kampı)
yoksa böyle bir uygulama tabi saçma.
böyle birşeyle karşılaşabilirsiniz sürpriz olmasın.

• Beğen
@CEM KILINÇ

Böyle uygulamalara sinir oluyorum. Umarım başımıza gelmez muhtemelen benzinliklerde falan kalırız.
Teşekkürler uyarınız için.

benim gittiğim bi kampta arkadaş bisikletiyle gelmişti kilitliyip kafayı vurdu yattı hiç bişey olmadı kafanız rahat olsun bence

• Beğen
Geri